Ingezonden persbericht

Alisun Europe introduceert een opvouwbare zonnehemel

HEERHUGOWAARD, 20030320 -- Alisun Europe, marktleider in zonneapparatuur, introduceert de SunCar. Dit is een trendy vormgegeven, opvouwbare zonnehemel die verkrijgbaar is in twee uitvoeringen, met of zonder ingebouwde infrarood functie. De SunCar kan zeer compact worden opgevouwen en is daardoor zeer makkelijk op te bergen. De zonnehemel is landelijk verkrijgbaar bij de vakspeciaalzaken van Expert en de vakdealers van Alisun.

De SunCar is standaard voorzien van 4 krachtige HPA-lampen van 400 Watt. De infrarood uitvoering, de SunCar InfraRed, heeft daarnaast nog 2 infrarood lampen van 1000 Watt, die de keuze mogelijk maken tussen bruinen of warmte. Het warme, infrarode licht dringt diep door in de huid, stimuleert de bloedsomloop en zorgt zo voor totale ontspanning. Door de warmtewerking van het infrarode licht op de spieren kunnen klachten als spierpijn verminderen.

Het unieke statief van de SunCar, waarvoor patent is aangevraagd, zorgt ervoor dat de zonnehemel binnen 15 seconden klaar is voor gebruik. Daarnaast biedt dit statief de mogelijkheid tot twee gebruiksstanden zodat de SunCar zelfs in de kleinste ruimte nog naast het bed kan worden geschoven. Omdat de hoogte van een bed erg kan variëren is de hemel traploos in hoogte te verstellen. Door de automatische vergrendeling blijft de hemel vanzelf in de gewenste stand staan.

De krachtige lampen hebben een hoge output en maken het mogelijk om de hemel ruim boven het lichaam op te stellen zodat de gebruiker alle bewegingsvrijheid heeft. Door de ruime opstelling van de hemel ontstaat een extra groot bruiningsveld van 190 x 70 centimeter. De geïntegreerde ventilator zorgt voor een perfecte koeling van de lampen waardoor een optimaal bruiningsresultaat wordt bereikt. De nakoeling van de ventilator is bedoeld om het apparaat sneller af te koelen na gebruik. De bruiningslampen van de SunCar gaan ongeveer 800 gebruiksuren mee, een geïntegreerde urenteller houdt het aantal gebruiksuren automatisch bij.

De SunCar is verder voorzien van een digitale afstandsbediening met een duidelijk LCD display, waarop alle functies worden weergegeven. De afstandsbediening kan door middel van een handige, ingebouwde magneet makkelijk binnen handbereik op het SunCar statief of de rand van een metalen bed worden geklikt. Alle functies van de SunCar zijn eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening, die voorzien is van de gebruiksvriendelijke EasyUse® Software. Het aansluitsnoer en de afstandsbediening kunnen handig in de daarvoor bestemde ruimte in de voet worden opgeborgen.

Om een maximale veiligheid te garanderen beschikt de SunCar over een groot aantal ingebouwde veiligheden als een thermoswitch, een glasbreukschakelaar en een mechanisch en electronisch kinderslot. Verder voldoet het product aan strenge Europese normen en keuringseisen en draagt de keurmerken TÜV, EMC en CE.

Op de SunCar wordt, net als bij de andere thuisproducten van Alisun, geleverd met een standaard Alisun fabrieksgarantie van 3 jaar.

Voor meer informatie, kijk op: www.alisun.nl/suncar.

Zoekwoorden:

Deel: ' Alisun Europe introduceert een opvouwbare zonnehemel '
Lees ook