All Weather Kunst IJsbaan bij Outdoor Centrum Drenthe


De grootste all weather kunst ijsbaan van Nederland met maar liefst 600 m2 schaatsplezier!

Wezuperbrug (Drenthe), 20111223 -- Wachten op strenge vorst hoeft niet meer, want vanaf nu is het mogelijk om in Wezuperbrug (Drenthe) de ijzers onder te binden en de jeugd kennis te laten maken met deze typische Nederlandse sport en hobby. De All weather kunstijsbaan is maar liefst 600 vierkante meter schaatsplezier groot, geschikt voor jong en oud en de grootste van Nederland! Je kunt nu schaatsen zowel in de winter als in de zomer en geen natte koude kleding krijgen mocht je onverhoopt vallen.

Uniek in de omgeving
De All Weather Kunstijsbaan van ‘Outdoor Centrum Drenthe’, is een geweldige en unieke kunststof ijsbaan die het gehele jaar geopend is! Deze ijsbaan is maar liefst 600 vierkante meter schaatsplezier groot, Lichtmasten maken het mogelijk ook in het donker te schaatsen!
De schaatsvloer is vervaardigd van ultra moderne kunststof platen en ontwikkeldoor Betech BV. Om beschadigingen te voorkomen is het weliswaar niet mogelijk om met eigen schaatsen de baan op te gaan maar de schaatsen die wel geschikt zijn voor deze baan worden in het Sportcafé verhuurd vanaf maat 28.

Naast recreatief schaatsen worden er diverse activiteiten en lessen georganiseerd, zoals kinderfeestjes, schaatslessen, ijshockeylessen, schoolschaatsen en bedrijfsfeestjes. Bij de schaatsbaan zijn medewerkers aanwezig voor uitleg en toezicht.

Schaatslessen en ijshockeytrainingen of –clinics
Regelmatig worden er schaatslessen en ijshockeytrainingen of – clinics gegeven op de All Weather Kunstijsbaan van ‘Outdoor Centrum Drenthe’. Wil je hiervoor inschrijven of op de hoogte gehouden worden wanneer lessen, clinics of andere activiteiten georganiseerd worden? Stuur dan een e-mail naar Laura@OutdoorCentrumDrenthe.nl of informeer telefonisch via 0591 – 382082.


Wat kan je allemaal bij het Outdoor Centrum Drenthe doen?
Bij ‘Outdoor Centrum Drenthe’ kan je naast schaatsen, ook skiën op de All Weather Kunstskibaan en klimmen in het spectaculaire “High Rope Adventure Parc”. Het sportcafé, heerlijk verwarmd, is dé ontmoetingsplaats waar je kunt uitrusten van je sportieve activiteiten, waar je van de warme chocolademelk kunt genieten en wat tevens het uitgiftepunt van de schaatsen, de ski’s en het klimmateriaal is.

Wanneer zijn wij open?

De openingstijden zijn:
 Woensdag       13.00 – 16.30 uur Vrijdag        13.00 – 16.30 uur en 18.30 – 20.30 uur Zaterdag       12.00 – 16.30 uur Zondag         12.00 – 16.30 uur 

Maandag, dinsdag en donderdag zijn de banen gesloten voor recreatief schaatsen, skiën en klimmen. Wel is het voor groepen, kinderfeestjes, scholen of andere activiteiten mogelijk op deze dagen van de banen gebruik te maken.

Contactgegevens
Je kunt Outdoor Centrum Drenthe vinden op Camping en Vakantiepark ’t Kuierpadtien. Ons adres is Oranjekanaal Noordzijde 10, 7853 TA, Wezuperbrug.

Heb je vragen?
Stuur gerust een e-mail naar Laura@OutdoorCentrumDrenthe.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0591 – 382082.


Deel: ' All Weather Kunst IJsbaan bij Outdoor Centrum Drenthe '
Lees ook