Alle energiedata van gemeentes, woningen en provincies op straat


Elke gemeente vermorst miljoenen euro’s! Goed bericht voor woningeigenaren!

RIDDERKERK, 20141128 -- Vandaag heeft de website www.bespaarnu.nl een totaal vernieuwde applicatie gelanceerd. Op deze website zijn alle woningen van Nederland voorzien van een basislabel, kunnen woningeigenaren gratis hun eigen woning energetisch berekenen, maatregelen uitproberen en concluderen of een maatregel wel of niet (financieel) interessant is.

Van alle Nederlandse gemeentes is nu een energiedashboard beschikbaar waarop de energie kwaliteit van de gehele  gemeente in kaart is gebracht https://www.bespaarnu.nl/gemeenten/

Zowel provincies, gemeentes als woningen zijn voorzien van een ranking, er is nu openbaar wat de totale energie kwaliteit is van elke woning, straat, dorp, stad, straat of provincie. Het is ongekend dat per gemeente nu inzichtelijk is wat de verspilling is! Miljoenen, miljoenen euros worden vermorst.

Een gemeente kan overigens na dit dashboard gebruik maken van extra mogelijkheden zoals een eigen energiedashboard, woninggegevens op detail niveau bekijken, op wijk of straatniveau maatregelen stimuleren, berekenen enz..


Deel: ' Alle energiedata van gemeentes, woningen en provincies op straat '
Lees ook