Allerzorg BV zet deel werkzaamheden Senior Assist Care voort


Assen, 20161227 -- Allerzorg BV, landelijke aanbieder van specialistische zorg thuis, zet per omgaande een groot deel van de zorgverlening van Senior Assist Care voort. Daarmee zijn zowel de continuïteit van zorg gewaarborgd en blijven veel arbeidsplaatsen behouden. Cliënten van Senior Assist Care worden hier inhoudelijk van op de hoogte gebracht. De betreffende medewerkers zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

De overdracht van Senior Assist Care via een doorstartprocedure past in de beslissing van Senior Assist International om zich verder te concentreren op haar core business, de exploitatie van residentiële woonzorgcentra. Senior Assist Care leverde zorg in heel Nederland met  het zwaartepunt in het noord oostelijke deel van het land.

Voor Allerzorg is de voortzetting van de zorg een logische stap.  “Als landelijke organisatie zijn wij in staat om de zorg van veel cliënten direct voort te zetten . Deze cliënten behouden in de meeste gevallen hun vertrouwde zorg en kunnen daarnaast gebruik maken van de gespecialiseerde diensten van Allerzorg. ” aldus Roy Rempe, bestuurder van Allerzorg.

Allerzorg levert naast wijkverpleging en kraamzorg, specialistische zorg thuis. Deze zogenaamde ziekenhuis verplaatste zorg bieden ze  op het gebied van palliatief terminale zorg, infusiezorg, kindzorg, wondzorg en dermatologie, Pijnbestrijding en begeleiding van ouderen met geheugenproblemen. Naast de specialistische thuiszorg heeft Allerzorg diverse medische centra en zijn zij partner in de woonhuizen van September.

“Met de voortzetting van zorg  versterken we ons landelijk netwerk en bieden we continuïteit van goede zorg  voor onze cliënten en zekerheid voor de betreffende medewerkers van Senior Assist Care”  aldus Roy Rempe.


Deel: ' Allerzorg BV zet deel werkzaamheden Senior Assist Care voort '
Lees ook