Alleszelf.nl trakteert ouderen, voor zelfstandigheid op hoge leeftijd


DEN HAAG, 20160621 -- Deze week bestaat Alleszelf.nl twee jaar. Het platform dat ouderen elke week helpt om langer en beter zelfstandig te wonen, tot op de hoogste leeftijd. Om dit te vieren trakteert Alleszelf.nl mantelzorgers, hulpverleners, vrijwilligers en natuurlijk ouderen zelf op een gratis uitdeelkaart met handige tips. Zo kan de onafhankelijke, deskundige informatie zoveel mogelijk mensen bereiken. De ‘zelfhulp’-kaart is als PDF te downloaden en te printen via alleszelf.nl/uitdeelkaart.

Goed ontvangen
Tot nu toe heeft Alleszelf.nl al meer dan 150.000 bezoekers ontvangen. “Is goed over nagedacht, hier hebben mensen wat aan”, “Wat een geweldig goede site en heel helder uiteengezet”, “Hier wordt ik als cliëntondersteuner blij van” zijn enkele van de vele positieve reacties op de informatie van Alleszelf.nl.

Over Alleszelf.nl
Sinds 2014 is Alleszelf.nl het enige platform in ons land dat zich uitsluitend richt op ouderen en hun eigen kracht centraal stelt. Objectief, onafhankelijk en deskundig helpt het platform ouderen om tot op de hoogste leeftijd zelfstandig in de eigen woning te blijven wonen.

Help mee en deel uit
Gebruik deze PDF.


Deel: ' Alleszelf.nl trakteert ouderen, voor zelfstandigheid op hoge leeftijd '
Lees ook