Ingezonden persbericht


Allied Telesyn komt met nieuwe adapters voor Gigabit Ethernet

Amsterdam, 13 september 2001

Allied Telesyn (www.alliedtelesyn.com) heeft onlangs een nieuw product aan het uitgebreide assortiment van netwerktools toegevoegd: de AT-2930-serie Gigabit Ethernet adapterkaarten. Deze 10/100/1000 PCI Gigabit Ethernet server adapters zijn bedoeld voor server- en switchverbindingen in geavanceerde netwerkomgevingen met een hoge bandbreedte.

De adapters uit de AT-2930-serie zijn bestemd voor zowel koper als glasvezel netwerken en kunnen worden gebruikt om de prestaties van het netwerk eenvoudig en op een goedkope manier te verbeteren. Omdat de adapters minimaal tien keer sneller zijn dan traditionele Fast Ethernet-adapters verbeteren ze niet alleen de responstijden, maar ook de betrouwbaarheid van de server en de schaalbaarheid van het netwerk. De AT-2930T is uitstekend geschikt voor de opwaardering van een bestaande, koperen LAN-backbone, terwijl de AT-2930SX in glasvezel netwerken Gigabit verbindingen tot twee kilometer mogelijk maakt.

De AT-2930-serie is optimaal geschikt voor het ondersteunen van zowel 64 bit/66 MHz PCI- als 32 bit/33 MHz PCI-bus systemen. De adapters maken gebruik van een zeer geavanceerd en efficiënt ASIC, dat een echte verwerkingscapaciteit van 64-bit tussen de Gigabit Ethernet MAC-interface en de PCI-bus biedt. Daardoor zijn volledige compatibiliteit en maximale prestaties gegarandeerd. De AT-2930-serie biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook een rijke functionaliteit. Full duplex flow control, plug-and-play automatische configuratie en een intern pakketbuffergeheugen van 48 Kb worden ondersteund door 802.1Q VLAN tagging voor maximaal 64 VLAN's en 802.1P Layer-2 priority tagging.

"Allied Telesyn blijft zich agressief richten op de markt voor netwerkproducten. Daar worden steeds hogere eisen gesteld aan de prijs/prestatie-verhouding. De markt voor Gigabit adapters vormt daarop geen uitzondering", aldus Cees van Leipsig, PR & Communications Manager EMEA. "Gigabit adapters voor koper en glasvezel bieden een uitstekende oplossing voor high-end Gigabit verbindingen tegen een lage prijs." De AT-2930T en AT-2930SX/SC zijn verkrijgbaar voor een eindgebruikerprijs van respectievelijk 179 en 449 Euro. De AT-2930-serie wordt geleverd met levenslange garantie en gratis technische ondersteuning.

Zoekwoorden:

Deel: ' Allied Telesyn brengt nieuwe adapters voor Gigabit Ethernet '
Lees ook