Ingezonden persbericht


Allied Telesyn start met partner programma voor resellers.

Amsterdam, 10 september 2001: Allied Telesyn Benelux (www.alliedtelesyn.nl) is gestart met een 'Authorised Partner Programma'. Het programma biedt resellers niet alleen ondersteuning op technisch, logistiek en commercieel vlak, maar ook trainingen en adviezen, om de verkoopresultaten te optimaliseren.

"Onze distributiepartners en resellers zijn het hart van onze business", zegt Stefan Fontadini, Director Benelux van Allied Telesyn. "Daarom willen wij ze graag de best mogelijke ondersteuning geven. Onze resellers bleken behoefte te hebben aan een betere communicatie en ondersteuning door zowel Allied Telesyn als onze distributeurs. We hebben daar natuurlijk meteen op gereageerd en voor hen een speciaal partnerprogramma ontwikkeld en geïmplementeerd. Een optimale samenwerking tussen fabrikant, distributeurs en resellers is de manier om snel in te kunnen spelen op de vragen, die de markt ons stelt, en een absolute voorwaarde voor succes in de Benelux", aldus Stefan Fontadini.

Het partnerprogramma bestaat uit maandelijkse trainingen, die ingaan op de moderne netwerktechnologie en de complete lijn netwerkproducten, die Allied Telesyn op de markt brengt. Daarnaast zijn er commerciele trainingen gepland, die de resellers de kennis bijbrengen, die nodig is om technologisch hoogwaardige producten te verkopen. Geauthoriseerde resellers krijgen naast deze gratis trainingen ook nog een groot aantal andere faciliteiten; zoals een eigen account medewerker, die altijd aanspreekbaar is, gratis marketingmateriaal, volledige ondersteuning op zowel pre- en after sales niveau; snelle bevoorrading en gratis technische ondersteuning bij de implementatie van producten. Daarnaast kent Allied Telesyn een uitgebreid en aantrekkelijk systeem van garantie- en serviceregelingen, die de reseller aan zijn klanten kan aanbieden.

Voor meer informatie over het Authorised Partner Programma van Allied Telesyn, het bedrijf en zijn producten kunt u contact opnemen met Stefan Fontadini, 020-3460700 of stefan_fontadini@alliedtelesyn.nl.

Over Allied Telesyn International

Allied Telesyn is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste producenten van netwerkapparatuur. Volgens marktonderzoekbureau Dell'Oro neemt Allied Telesyn met een omzet van ruim 460 miljoen dollar momenteel al de vijfde positie in op de wereldranglijst. Ook in Europa is het bedrijf met een omzet van 110 miljoen dollar een belangrijke speler geworden. Allied Telesyn levert als een van de weinige aanbieders een compleet scala van internetworking producten, waarmee zowel grote ondernemingen als kleine, zakelijke gebruikers flexibel netwerken kunnen configureren. Het assortiment bestaat uit adapterkaarten, acces routers, DTM- en DSL-modems, mediaconverters, layer 2 en layer 3 switches voor alle typen netwerken. Allied Telesyn staat vooral bekend om de uitstekende prijs/prestatieverhouding van zijn producten. Dankzij omvangrijke, eigen R&D-activiteiten is de apparatuur altijd voorzien van state-of-the-art technologie, die voor optimale prestaties zorgt. De gemiddelde prijzen van de producten liggen echter ver onder die van de concurrentie. Daarnaast kent Allied Telesyn uitgebreide onderhoudscontracten en uitstekende garantie- en serviceregelingen. De producten van Allied Telesyn worden op de markt gebracht via een uitgebreid netwerk van distributeurs, resellers en systemintegrators.


Nederlands Perscontact:
Kitty Gunsing
Wisse Kommunikatie
Tel.: +31.26.4431523
communications@wisse-worldcom.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Allied Telesyn start met partner programma voor resellers '
Lees ook