Allure Energie BV winnaar 2016 in Duurzame-energiebranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160308 -- Allure Energie BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Duurzame-energiebranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Allure Energie BV weet haar enorme knowhow uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Werken met Allure Energie betekent voor de klant weten wat er gebeurt, laagdrempeligheid, persoonlijk contact en een correcte dienstverlening zonder fouten.’

Allure Energie BV beschikt, zeker in combinatie met haar zusterorganisatie Zeker Groen BV, over een zeer grote deskundigheid op het gebied van (duurzame) energielevering en biedt tal van mogelijke abonnementen en pakketten, zodat zij voor vrijwel elke klant een geschikte energieoplossing heeft. Verder onderscheidt zij zich door de persoonlijke aandacht voor haar klanten. Allure Energie BV is opgericht in 2013. De firma is gevestigd in Beilen, telt circa 15 medewerkers en is in heel Nederland met eigen buitendienstadviseurs actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Allure Energie BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Allure Energie en Zeker Groen, want zij zijn continu doende hun diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Totaal ontzorgend pakket  
Allure Energie is geen doorsnee leverancier van elektra en gas. Onder meer door de samenwerking met Zeker Groen omvat haar dienstverlening een totaal ontzorgend pakket voor klanten die groene energie willen en uit zijn op energiebesparende systemen om hun CO2-footprint te verlagen. Geboden wordt een combinatie van hardware (bestaande uit CV-ketel, hybride of warmtepompsysteem in combinatie met PV-panelen, inclusief 10 jaar garantie en onderhoud voor de verwarmingsinstallatie), energieleveringen, transparant advies omtrent kosten, techniek en financieringsmogelijkheden. Dit totaalpakket, ‘Zorgeloos wonen en leven’, wordt aangeboden tegen een vast tarief per maand vanaf 8 euro, afhankelijk van de persoonlijke situatie van de klant. ‘De kracht van de propositie is dat de besparing vanaf het eerste moment voor de klant zichtbaar is. Het partnerschap met Vaillant is hierbij onderscheidend. Desgewenst kunnen klanten ook enkel kiezen voor een energieleveringscontract, zonder alle mogelijkheden van Zeker Groen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Allure Energie en Zeker Groen horen in een adem genoemd te worden, maar existeren ook onafhankelijk van elkaar. De samenwerking geeft extra onderscheidend vermogen. Hiermee is de onderneming volgens de jury  de terechte branchewinnaar. ‘Allure Energie is een hoogwaardige, service- en klantgerichte leverancier van energie en duurzame energiebesparende systemen, die de klant centraal stelt. Wonen zonder zorgen op het gebied van energie, verwarming, zonne-energie, comfort en energiebesparing zonder zelf te investeren, maakt het concept Zeker Groen uniek in deze branche.’ 

Meer informatie: www.allure-energie.nl  en www.zekergroen.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Allure Energie BV winnaar 2016 in Duurzame-energiebranche '
Lees ook