Altech Multimedia gaat partnerschap aan met Wyplay voor op TV gerichte volgende generatie softwareoplossingen

JOHANNESBURG, Zuid-Afrika--(BUSINESS WIRE)-- 20101206 --

WYPLAY, toonaangevend wereldwijd in vernieuwende op televisie gerichte operator softwareoplossingen, en Altech Multimedia, de alom geprezen internationale ontwikkelaar van interactieve softwareplossingen en digitale Set-top Boxen (STBs), onthullen officieel hun samenwerking voor het integreren van Wyplay’s STB Client software.

WYPLAY’s softwareoplossingen bevinden zich in het hart van residentiële aansluitingen en geven power aan merknamen van topklasse in consumentenelektronica en broadcaster/operatorleveranciers, zoals SFR en Vodafone. Dit aanbod van Wyplay is een van de grootste aanbiedingen op de markt, die zich uitstrekt van totaal aangesloten mediaspelers, tot een compleet bereik van globale & lokale webdiensten, Over-The-Top webervaringen, media playback via intuïtieve 3D-interface, ondersteuning voor Widgets, en ongeëvenaarde connectiviteit. De oplossingen van Wyplay bieden een onovertroffen eindgebruikerbelevenis, waarbij geabonneerden een hechte verbintenis met hun operateurs aangaan.

Altech Multimedia is een van de toonaangevende leveranciers van professionele diensten en concurrerende softwareoplossingen wereldwijd voor de digitale broadcast, breedband en telecommunicatiesector. Altech Multimedia oplossingen omvatten een aantal vernieuwende, nooit eerder geziene wereldwijde toepassingen, die op dit moment worden ingezet op verschillende digitale televisienetwerken over de hele aardbol. Naast het feit dat Altech Multimedia onafhankelijk van apparatuur is, zijn de aanbiedingen beschikbaar als op zichzelf staande of aanvullende oplossingen die naadloos integreren met de bestaande systemen.

“Dit partnerschap is een aanvulling op de breedband en breedbandproductaanbiedingen van Altech Multimedia en draagt bij aan de convergentie binnen de multimediamarkt,” zei Peter Balchin, CEO van Altech Multimedia. “Niet alleen ondersteunt dit partnerschap onze software en professionele dienstenaanbod, maar draagt het ook bij aan de verrijking van onze veilige transactionele mediadistributiecapaciteit. Wyplay’s software zal ook op hechte wijze in de apparatuur van de volgende generatie van Altech Multimedia worden geïntegreerd als STB's van derden.”

"Wij zijn heel opgewonden over deze samenwerking met Altech Multimedia, een wereldwijde speler met sterke regionale aanwezigheid in Afrika en Australië. Dit stelt Wyplay in staat haar geografische dekking uit te breiden en haar operaties te gradueren. Altech Multimedia zal de softwareoplossingen van Wyplay op de markt brengen, ondersteunen en uitbreiden,” aldus Jacques Bourgninaud, CEO Wyplay.

De oplossing is specifiek bestemd voor operateurs en broadcasters die hun inhoudaanbod wensen te vergroten door het leveren van een grote verscheidenheid aan lineaire, niet-lineaire en OTT-diensten aan hun klanten.

Wyplay
200 avenue de Provence
13190 Allauch
FRANKRIJK

www.wyplay.com

Altech
www.altech.co.za

JSE code: ALT

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Wyplay:
Dominique Feral
EVP Marketing
+33(0) 491 457 180
dferal@wyplay.com
of
Altech Multimedia:
Merethe Gooding
Marketing Coördinator
+27 (0) 31 508-2800
merethe.gooding@uec.co.za
of
Altech:
Shenanda Janse van Rensburg
Group Executive: Marketing, PR & Communications
+27 (0) 11 715 9031

sjvrensburg@altech.co.za

Deel: ' Altech en Wyplay werken samen aan nieuwe softwareoplossingen voor TV '
Lees ook