Ingezonden persbericht


PRNL0000014

Altijd en overal scannen met compacte, mobiele fotoscanner

Amstelveen, 6 maart 2003 - HP brengt de HP Photosmart 1200 fotoscanner op de markt. Deze compacte en stijlvolle fotoscanner scant zeer eenvoudig foto's in het formaat 10 x 15 cm. Met een optionele geheugenkaart en batterijen is deze scanner overal en altijd te gebruiken.

De scanner is half zo groot als een laptop en kan gemakkelijk overal mee naar toe worden genomen. De HP Photosmart 1200 werkt even eenvoudig als een traditionele scanner. Groot voordeel van deze fotoscanner is dat gescande afbeeldingen kunnen worden opgeslagen op een geheugenkaart. De HP Photosmart 1200 fotoscanner beschikt over poorten voor de digitale geheugenkaarten Secure Digital, CompactFlash en Multi Media Card. De afbeeldingen kunnen vervolgens via e-mail worden verzonden, op internet worden gepubliceerd of automatisch worden geprint met HP Instant Share, zodra de scanner aan een pc wordt gekoppeld of de geheugenkaart in een daarvoor geschikte printer wordt gestoken.

Afbeeldingen worden - zonder opwarmtijd - in slechts veertien seconden gescand. Met één druk op de knop kan de resolutie, zonder pre-scan, worden ingesteld tot maximaal 1200 dpi. Ook grotere documenten, zoals artikelen uit een tijdschrift, kunnen in delen worden gescand. Met de meegeleverde software ArcSoft Panorama Maker kunnen deze delen vervolgens weer tot één geheel worden samengevoegd.

De HP Photosmart 1200 fotoscanner wordt geleverd met HP Photo & Imaging software en HP Memories Disc Creator software. Hiermee kunnen consumenten foto's op een cd branden, met toevoeging van eigen achtergrondmuziek. De foto's kunnen vervolgens in presentatievorm op de tv of op de pc worden bekeken. De HP Photosmart 1200 is geschikt voor de pc, heeft een consumentenadviesprijs van ¬ 99,- inclusief BTW en is eind maart 2003 beschikbaar.

Informatie over HP is te vinden op https://www.hp.nl

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 547 66 66.

HP is toonaangevend wereldwijd leverancier van IT producten, technologieën, oplossingen en diensten voor consumenten en organisaties. Het aanbod van HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing, internet access devices, imaging en printing. Op 3 mei 2002 werd de fusie met Compaq Computer Corporation een feit.

Contactpersonen voor de redactie:
(niet voor publicatie)

P&B Communicatie
Tel 0345 68 27 34
mailbox@penb.nl

Antoinette Bendijk
PR Manager
Imaging & Printing Group
Tel 020 547 71 43
Fax 020 547 77 79
antoinette_bendijk@hp.com

Nederlandstalige persberichten op www.hp.nl/pers

Deel: ' Altijd en overal scannen met compacte, mobiele fotoscanner '
Lees ook