Ingezonden persbericht


Zetes TotalCare Service: altijd zichtbare Auto-ID-infrastructuur voor Europese bedrijven


* Een webgebaseerde oplossing voor beheer van Auto-ID-infrastructuur


* Garandeert klanten 100% transparantie, IT-beschikbaarheid, optimale reparatiecycli, flexibel onderhoud op afstand en rentabiliteit


* Efficiënter inkopen, vooral voor multinationals

Brussel, 15 november 2011 - TotalCare is een webbased oplossing voor het beheer van Auto-ID-infrastructuur (mobiele apparatuur, printers, etc.), inclusief onderhoud en reparaties. Dankzij Zetes TotalCare kunnen Europese ondernemingen de inkoop van mobiele apparatuur efficiënt beheren en de status van hun terminalpark onder controle houden.

Het serviceplatform bestaat uit vier modules: "Asset Management", "Online Shoppinglist", "Mobile Device Management", en "Reporting". Het gebruik van deze oplossing garandeert klanten zowel 100% transparantie, IT-beschikbaarheid ongeacht hun locatie en optimale reparatiecycli als flexibel remote onderhoud en rentabiliteit voor processen en het beheer van apparatuur.

Asset management - optimale beschikbaarheid op elke locatie

Deze module garandeert een beter beheer van apparatuur dankzij volledige transparantie bij bewegingen van de apparatuur. Storingen kunnen worden gerapporteerd en na de probleemanalyse stelt TotalCare de volgende stap voor, bijvoorbeeld het apparaat versturen naar het reparatiecentrum. De status van onderhoud of reparaties worden nauwkeurig gemonitord, om kostbare downtimes te voorkomen. De online tool zorgt ook voor een aanzienlijke vermindering van de nodige administratieve inspanningen.

Online shoppinglist - slimmer inkopen

Met TotalCare kunnen multinationals ook hun inkopen sturen, en lokale vestigingen kunnen nieuwe mobiele apparaten en accessoires uit een vooraf bepaalde lijst inkopen. De online inkopen worden centraal beheerd en de levering en facturatie gebeurt on site, zodat het budget onder controle blijft.

Mobile Device Management - vermijdt service cases

Het productiviteitsverlies en de kosten (meestal een bedrag van drie cijfers in euro) die ontstaan door de lange tijd die nodig is om een probleem met apparatuur te identificeren en op te lossen, kunnen worden vermeden. Via de module Mobile Device Management worden de status en beschikbaarheid van de apparatuur op afstand gevolgd. Gebruikers krijgen in real time een transparante blik op de bedrijfsomstandigheden en kunnen service cases dus sneller herkennen en verwerken.

Bovendien kunnen applicaties en het besturingssysteem automatisch gedownload of bijgewerkt worden. Het portaal is fabrikant-onafhankelijk. Alle apparatuur van de belangrijkste hardwarefabrikanten kunnen worden getraceerd.

Reporting - Weloverwogen beslissingen nemen

De rapportagetool levert relevante informatie voor de verschillende gebruikers, zoals de shift supervisors of de CIO. Onder andere op deze wijze onderstrepen data ontwikkelingen trends in de pool van hardware en kunnen ze worden gebruikt voor het benchmarken op verschillende plekken om efficiencyverschillen te ontdekken.

TotalCare in Europa

De Dräxlmaier Group, internationale systeempartner voor de automobielindustrie, is niet alleen een van de toonaangevende ontwikkelaars en producenten van innovatieve on-board netwerksystemen, maar beschikt ook over uitgebreide competenties inzake interieur en logistiek. "Dräxlmaier koos voor Zetes TotalCare omdat de oplossing de RMA-processen veel duidelijker en uniformer maakt. Ook vermindert het foutpercentage, veroorzaakt door foutieve bestellingen, doordat de artikelnummers in het systeem ingebed zijn. Bovendien worden inventarissen en de overdracht van apparatuur naar andere sites nu mogelijk met een druk op de knop. Op dit moment ondersteunt het portaal mobiele apparatuur als printers, voertuigterminals, handheld terminals en scanners" bevestigt Karl-Heinz Scherrer, Shop Floor IT Frontend Devices Expert bij Dräxlmaier.

Andere Europese bedrijven als PEPSICO (Spanje), TRANSPORTES AZKAR (Spanje) SUIKERUNIE (Nederland) en DSV (VK) gebruiken ook het serviceplatform van Zetes.

Meer informatie kunt u terugvinden op: http://www.zetes.com/en/products-and-services/services-and-support/zetes-totalcare


- EINDE -

Deel: ' Altijd zichtbare Auto-ID-infrastructuur voor Europese bedrijven '


Lees ook