Altisol Isolatie winnaar 2016 in Industriële-isolatiebranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160405 -- Altisol Isolatie is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Industriële-isolatiebranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Altisol Isolatie weet haar uitgebreide kennis van het totale gebied van tuinbouwtechnische , industriële en utiliteits isolatie uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Altisol Isolatie (officiële naam: Isolatieplaatwerkerij Altisol BV) is een vooraanstaand isolatiebedrijf in de tuinbouwsector, industrie  en de utiliteitsbouw dat zich duidelijk profileert met aansprekende projecten. De onderneming is vooral actief in de isolatie van horizontale en verticale tanks, bioreactoren, ketelhuizen, koelprojecten, steigerbouw , geluidsisolatie en brandwering etc. en onderscheidt zich door haar innovatieve materiaalgebruik en werkwijzen. Altisol Isolatie is opgericht in 1962, en is gevestigd in Honselersdijk. Het heeft circa 10 werknemers  en een flexibele schaal van tientallen vakmensen ,  is wereldwijd actief in tientallen landen en heeft  tevens een industriele  vestiging in Suriname voor zowel steigerbouw als isolatie

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Altisol Isolatie een stabiele, vooruitstrevende organisatie die zich zeker in Amerika , Zuid Amerika , Azie en Australie heeft gepositioneerd en  naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Altisol Isolatie, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. Haar klanten kennen haar als een  flexibele betrouwbare partner die uitstekend meedenkt met vraagstukken rond isolaties.

Volledige ontzorging

Altisol realiseert voor haar afnemers een verhoogde productiviteit en efficiëntere bedrijfsvoering. ‘Wat opvalt is haar grote focus op de klant’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Men weet zich altijd uitstekend in de betreffende problematiek te verplaatsen en kan in bijna alle gevallen een oplossing – al dan niet op maat – realiseren die aan alle specifieke eisen voldoet. Altisol heeft een breed portfolio en biedt volledige ontzorging. Gestreefd wordt naar het opbouwen van een langetermijnrelatie. Dit kan met het totale aanbod wat Altisol kan leveren.’

Er wordt gestaag gewerkt aan een verdere klantbeleving en verbetering van de dienstverlening. Hierbij wordt input van vrijwel alle stakeholders in de keten gevraagd en verkregen – ook ongevraagde input uit de vele klantcontacten. Een goede  bedrijfsvoering maakt processen transparant en inzichtelijk. Daarnaast biedt Altisol een goede vertaalslag naar klantoplossingen die effectief en efficiënt zijn. De Nominatiecommissie is van mening dat Altisol Isolatie op basis van die gronden uitgeroepen kan worden tot winnaar in de Industriële-isolatiebranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2016.

‘Altisol is een organisatie met groot potentieel. In Nederland nog enigszins bescheiden, maar men heeft wel in huis wat nodig is om de komende jaren verder te groeien. Alle inspanningen zijn erop gericht deze ambities te verwezenlijken. Zeer zeker de terechte winnaar in de industriële isolatiebranche!’, aldus de jury.

Meer informatie: www.altisol.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Altisol Isolatie winnaar 2016 in Industriële-isolatiebranche '
Lees ook