Ingezonden persbericht


Persbericht
5 maart 2003

Altova XML Document Editor voortaan gratis bij Software AG Tamino Server

~ lage totale cost of ownership met krachtige XML Content Editing software ~

Software AG levert Altova s XML content editor AUTHENTIC 5 voortaan standaard mee met de Tamino Server, zonder extra kosten. Tamino gebruikers hebben zo de beschikking over XML content editing applicaties zonder daarvoor hoge kosten te hoeven maken.

Software AG s Tamino XML Server is een krachtig platform voor het opslaan, bewerken en uitwisselen van XML documenten. Op basis van dit platform voor onafhankelijke uitwisseling van bedrijfsdocumenten en data tussen leveranciers, klanten en partners, kunnen organisaties hun ongestructureerde data en content efficiënt beheren.

Althova s AUTHENTIC 5 is een XML document editor waarmee zakelijke gebruikers zowel data als content eenvoudig direct in XML kunnen omzetten om ze in iedere gewenste XML database, zoals de Tamino XML Server op te kunnen slaan. Vervolgens is de kennis die op die manier binnen de organisatie aanwezig is op een effectieve manier te achterhalen en te bewerken. De AUTHENTIC 5 word-processor style interface is perfect inzetbaar als een eenvoudig editing onderdeel voor het bouwen van op standaarden gebaseerde XML document-managementsystemen voor web publishing of knowledge management toepassingen.

(194 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Software AG
Software AG is opgericht in 1969, het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Darmstadt. Het bedrijf is Europa's grootste leverancier van systeemsoftware en diensten die de integratie en verwerking van bedrijfsgegevens mogelijk maken. Software AG's producten beheren de centrale IT-processen van duizenden bekende bedrijven, zoals Lufthansa, Siemens, Citibank, Merck, DaimlerChrysler, Sony, BP en Telefonica. Software AG ontwikkelt producten en oplossingen die de XML (Extensible Markup Language) -standaard ondersteunen. XML vereenvoudigt zowel de uitwisseling van documenten en gegevens als de integratie van toonaangevende webapplicaties in traditionele IT-architecturen. Software AG heeft een breed portfolio van sales- en technologiepartners, waaronder Tridion, Stellent en IXOS. In 2002 behaalde het concern een totale omzet van 475 miljoen euro. Software AG heeft op dit moment ongeveer 3.000 medewerkers in meer dan 70 landen.

Contact Software AG: Eduard Smeets
Tel: 030 750 30 00
E-mail: eduard.smeets@softwareag.com
https://www.softwareag.nl

Contact pers: Marieke van Zuien (LEWIS Communications) Tel: 040 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
https://www.lewispr.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: https://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' Altova XML Document Editor gratis bij Software AG Tamino Server '
Lees ook