Ambiance Zwembaden eerste leverancier in Nederland van Jacuzzi Sasha


Jacuzzi Sasha: De wellness van een complete spa op maar 8 m

ede, 20110221 -- Vanaf 1 januari 2011 is Ambiance Zwembaden in Ede uitgekozen als eerste leverancier in Nederland van Jacuzzi Sasha, en als enige dealer in Nederland die deze complete manier van wellness in haar showroom presenteert. Naast deze geheel vernieuwde manier van het beleven van premium wellness thuis, biedt Ambiance de complete range van totaal ontzorgen. Op verschillende exclusieve plaatsen over de hele wereld, is door Jacuzzi Sasha reeds succesvol deze formule in de markt gezet.

De Sasha van Jacuzzi is vernieuwend qua design maar zeker ook de manier van het beleven van sauna, douche en hammam zorgt voor een geheel revolutionaire sensatie.

Sauna
Door het gebruik van een saunabad raakt je sneller afvalstoffen kwijt, het lichaam wordt van binnenuit gereinigd en de weerstand wordt verbeterd. Doordat het lichaam totaal ontspant, zal ook je geest ontspannen.

De sauna kent 3 programma's:
- Biosauna (60 C/vochtigheid 40-55%)
- Roman Sauna (70-75 C/vochtigheid 30-45%)
- Finnish Sauna (90 C/vochtigheid <25%)

Douche ruimte
De grote zijpanelen van de doucheruimte zorgen ervoor dat licht en kleuren van sauna en hammam ruimte een geheel worden. Met behulp van drie programma's kun je de waterstralen zo instellen dat de zintuigen heerlijk geprikkeld worden.

- 'Cold fog' geeft een zeer dunne dampstraal en is ideaal voor koude douches
- 'Thin rain' zorgt voor lichte regendruppels
- 'Tropical rain' geeft stevige waterstalen met een masserend effect

Hammam

De hammam ruimte vervolledigt het totale ontspanningsprogramma van Sasha Jacuzzi. Hier kunt je heerlijk relaxen en warm worden. Je bewegingen worden langzamer door de diepe werking van de programma's:

- Tepidarium (35-40 C/gemiddelde luchtvochtigheid
- Hammam (40-45 C/hoge luchtvochtigheid)
- Calidarium (45-45 C/hoge luchtvochtigheid)

Alle drie de ruimtes zijn voorzien van RGB led-verlichting. Deze verlichting, de programma's en andere functies zijn via een touchscreen te bedienen.
Ambiance zwembaden.nl


Deel: ' Ambiance Zwembaden eerste leverancier in Nederland van Jacuzzi Sasha '
Lees ook