18 januari 1999
Code: 990119_RAME01

P E R S B E R I C H T

Amerika en Canada steeds dichterbij

Altijd van gedroomd en nog steeds niet van gekomen? Amerika en Canada zijn nu dichterbij dan ooit. De Amerika Info-show laat zien dat de campertoerist geen enkele schroom hoeft te hebben dit gigantische continent te gaan bezoeken. Door middel van een spectaculaire beeld- en geluidsshow wordt de bezoeker van dit evenement alvast in opperste vakantiestemming gebracht. Het accent van deze show ligt op de gedegen voorbereiding van en het plezier in het rijden in een camper en de adembenemende bezienswaardigheden aan de andere kant van de grote plas.
Deze Amerika Info-show wordt, net als in het najaar van 1998, weer verspreid over het land gehouden. De eerste show is op woensdag 10 februari 1999 in Apeldoorn/Ugchelen, gevolgd op maandag 15 februari in De Meern, dinsdag 16 februari in Beverwijk, woensdag 17 februari in Eindhoven en dinsdag 2 maart in Emmen. Bezoekers dienen zich aan te melden bij de organisatie (tel. 0488-452055), want vol is vol.

Voor elk wat wils

Reisorganisatie ACSI voert de campertoerist in haar Camper Rally programma langs de mooiste plekjes van Noord-Amerika. Drie Grand Tours van 5 à 6 weken en twee Highlights Tours van 3 à 4 weken zijn goed voorbereide rondreizen per huurcamper. De vluchten, overnachtingen, excursies, de camper en diverse maaltijden zijn van te voren vastgesteld. De deelnemers volgen het routeboek van camping naar camping, naar wens in gezelschap of alleen. Op de camping is er eveneens de keuze tussen groepsgewijs of individueel kamperen. De groep wordt begeleid door een ervaren captainsechtpaar.

Voor degenen die liever in alle vrijheid Amerika en Canada willen verkennen, zijn er de individuele camperarrangementen en de arrangementen 'op maat'. Voordeel van deze manier van vakantie houden is dat men toch profiteert van een professionele reisorganisatie, zodat men onbekommerd en veilig 'De Nieuwe Wereld' kan gaan bereizen.


**********einde persbericht**********

Deel: ' Amerika Info-show informeert campertoerist '
Lees ook