Persbericht De Amersfoortse

Keywords: Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie

De Amersfoortse Verzekeringen benoemt vier nieuwe medewerkers Verkoop

Amersfoort, 13 juni 2002

Klaas Hendrik Bontsema is per 1 mei 2002 bij De Amersfoortse Verzekeringen in dienst getreden als accountmanager in de regio Noordoost Nederland. Klaas Hendrik was hiervoor werkzaam bij de SNS-bank te Groningen.

Ook Jeffrey van Inge is sinds 1 mei 2002 werkzaam bij De Amersfoortse, als accountmanager in de regio Midden-Nederland. Zijn vorige werkgever was CMG Finance.

Edwin Nicolaï is per 1 mei jl. begonnen als accountmanager in de regio Noordwest Nederland. Hiervoor was Edwin werkzaam bij Holland Noord Verzekeringen.

Marcel Lamers is de nieuwe Employee Benefits adviseur in de regio Noord-Nederland voor De Amersfoortse. Zijn vorige werkgever was de Rabobank te Haaksbergen. Ook hij is op 1 mei jl. met zijn nieuwe functie begonnen.De Amersfoortse Verzekeringen
Drs. R.J.M. Otten
Directeur Commerciële Zaken & Marketing
Telefoon: (033) 464 24 18

Deel: ' Amersfoortse Verzekeringen benoemt vier nieuwe medewerkers Verkoop '
Lees ook