FC Groningen

Vanavond Amstel Cupduel Be Quick - FC Groningen

Datum: 14-08-2001 Tijd: 00:12

FC Groningen speelt vanavond, dinsdag 14 augustus, haar derde duel in de voorronde van Amstel Cup. Op het terrein van de VV Haren nemen de mannen van Dwight Lodeweges het op tegen hoofdklasser good-old Be Quick.

FC Groningen is na een tweetal zeges inmiddels een ronde verder, Be Quick heeft aan een puntje voldoende om het voorbeeld van de groenwitten te volgen. De hoofdklasser van de Esserberg verraste eerder door BV Veendam op 0-0 te houden. Afgelopen weekend volgde een 3-1 zege op de Drachtster Boys.

Blessures/afwezigen
FC-trainer Dwight Lodeweges zal vermoedelijk in de loop van de dag de opstelling bekend maken. Zeker is dat Ali Boussaboun, Mile Krstev en Erwin van de Looi niet van de partij zijn vanwege blessures. Wouter van den Herik kampt zoals bekend met de ziekte van Pfeiffer. Joost Broerse en Arjen Robben ontbreken eveneens. Zij nemen het dinsdagavond met Jong Oranje op tegen Jong Engeland.

In tegenstelling tot eerdere berichten is Gabor Torma wel beschikbaar. De topscorer van de voorbereiding is niet langer geselecteerd voor het Hongaarse elftal dat donderdag tegen Duitsland speelt. Dit omdat de bondscoach de voorkeur geeft aan spelers die in de eigen competitie uitkomen. Roy Beukenkamp die tegen Veendam nog ontbrak, is weer van de partij.

Wedstrijdinformatie
Het duel Be Quick FC Groningen wordt gespeeld op het hoofdveld van de VV Haren. Aanvang 18.45 uur.
De kassas van het Sportpark aan de Onnerweg 47 in Haren zijn vanaf 17.30 uur geopend. Aan de bezoekers wordt verzocht de auto zoveel mogelijk thuis te laten, in verband met de beperkte parkeergelegenheid.

Kaarten zijn uitsluitend aan de kassas verkrijgbaar. Prijzen: 15,00 voor volwassenen, 10,00 voor 65 jaar en ouder en 5,00 voor de jeugd (tot en met 12 jaar). Na afloop vindt u op deze site een verslag.

Meer informatie over Be Quick vindt u op Be Quick Online

Dat het duel op het veld van de VV Haren wordt gespeeld, heeft overigens als reden dat het hoofdveld van Be Quick vanwege groot onderhoud nog niet bespeelbaar is. In gezamenlijk overleg hebben VV Haren, Be Quick en FC Groningen een draaiboek samengesteld, om de organisatie op een perfecte wijze te laten verlopen. Dit mede dankzij de welwillende medewerking van de gemeente Haren.

Bron: Internetredactie FC Groningen

Deel: ' Amstel Cupduel Be Quick - FC Groningen '
Lees ook