Gemeente Amstelveen

Amstelveen tijdelijk vijf wethouders

Wethouder Tiemessen zal gedurende een periode van zes maanden worden vervangen door de heer C.J. Aarts. Tiemessen zal zich gedurende deze periode noodgedwongen moeten richten op behandeling en herstel van zijn ziekte, een aandoening aan de stembanden. Op 1 februari zal de heer Aarts met de werkzaamheden beginnen. In een extra raadsvergadering op 30 januari (19.15 uur) zal de tijdelijke uitbreiding van het aantal wethouders aan de orde komen.

De heer Aarts (1933) is geen onbekende in de gemeente Amstelveen. Tot 1998 is Cor Aarts actief geweest in de sector Sociale Volkshuisvesting: onder andere als bestuurslid en later voorzitter van Stichting St Lodewijk en bestuurslid van de Woningbouw Federatie Amstelveen. Hij is van 1956 tot en met 1996 in dienst geweest van Gemeente Amstelveen, de laatste jaren als plaatsvervangend directeur Openbare Werken.
Cor Aarts is nog uiterst actief : hij is onder andere lid van de Klantenraad Ontmoetingscentrum ´De Meent´, lid/voorzitter van het Klantenradenoverleg binnen Stichting Cardanus en penningmeester van VNF en van Shubi, de stichting voor het dove kind in Tanzania.

Aan het eind van de periode, uiterlijk 1 augustus 2003, wordt de oorspronkelijk bestaande situatie van vier wethouders hersteld.

Zoekwoorden:

Deel: ' Amstelveen tijdelijk met vijf wethouders '
Lees ook