AnchorMen neemt deel aan Big Data Forum 2013


Leverancier van Big Data oplossingen is een van de sponsoren van het Big Data Forum op 22 januari 2013

AMSTERDAM, 20121114 -- Het is het eerste jaar dat AnchorMen meedoet aan dit jaarlijkse evenement waarvan begin dit jaar de eerste editie plaatsvond. Het bedrijf, een technisch gedreven IT organisatie uit Amsterdam, ontwikkelt oplossingen waarmee grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data verzameld, bewerkt en geanalyseerd kunnen worden.

Het Big Data Forum vindt op 22 januari 2013 in Almere plaats en zal geopend worden door Annemarie Joritsma, burgemeester van Almere en voorzitter van de Economic Development Board Almere. Sprekers uit de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven zullen met name praktijkcases behandelen waarin de toepassing van Big Data en de voordelen ervan besproken worden.

Met haar aanwezigheid op dit forum wil AnchorMen bedrijven en overheden die met grote hoeveelheden data moeten omgaan informeren over de mogelijkheden van Big Data technologieën. Rutger Wetzels, managing partner van AnchorMen: “Het Big Data Forum is een belangrijk evenement voor onze sector. IT-managers en CIO’s, maar ook business managers komen hier namelijk voor advies over Big Data. Velen van hen kennen de term Big Data en hebben ook over de voordelen ervan gelezen, maar weten vaak niet hoe ze praktisch moeten beginnen. Wij helpen deze organisaties het volledige potentieel van Big Data te benutten."

U bent van harte uitgenodigd om de stand van AnchorMen te bezoeken.

Voor meer informatie over de Big Data oplossingen van AnchorMen, bezoek dan onze website: www.anchormen.nl/bigdata

Over AnchorMen

AnchorMen is een kwaliteitsleverancier van Business Web Apps en heeft de ambitie specialist te zijn op het gebied van Big Data diensten. Met een focus op resultaat, flexibiliteit en kwaliteit willen onze gedreven professionals u helpen enorme datasets te grijpen, op te slaan, te beheren en te analyseren. En u daarmee ondersteunen om actief in te spelen op de hedendaagse snelheid van veranderingen. AnchorMen is een technisch gedreven IT organisatie met een helder verhaal en een no nonsens houding. Bij het realiseren van Big Data oplossingen hanteren we dan ook een project gebaseerde en flexibele aanpak. Op basis van diverse standaard- en maatwerkoplossingen en aan de hand van een beproefde werkwijze bieden we u de helpende hand om met Big Data te werken.


Deel: ' AnchorMen neemt deel aan Big Data Forum 2013 '
Lees ook