Gemeente Winterswijk


18 maart 2003

Gemeentegids winterswijk

De gemeentegids van Winterswijk heeft dit jaar een totaal andere opzet en indeling. Het blijkt, dat veel gebruikers er nog aan moeten wennen. Nieuw is onder meer, dat bij de adressen voor het telefoonnummer een t (van telefoon) staat en voor het e-mailadres een e. In de praktijk doet zich nu soms het probleem voor, dat bij het gebruik van het e-mailadres de aanduiding e van e-mailadres in de adressering wordt opgenomen, waardoor de post niet overkomt.

De gids wordt tegenwoordig uitgegeven door Wegener Suurland b.v. in Eindhoven. Als u wijzigingen, correcties, aanvullingen e.d. hebt op de vermelde organisaties, instanties enz. kunt u deze doorgeven aan Wegener Suurland. Als u de mutaties elektronisch doorgeeft, is dit het adres: callcentre@suurland.nl Vergeet niet te vermelden, dat het om de gemeentegids van Winterswijk gaat. Geeft u de mutaties per 'gewone' post door, dan is het adres: Wegener Suurland b.v., redactie Gemeentegids Winterswijk, Postbus 9510, 5602 LM Eindhoven. Ook in dit geval moet u in de brief vermelden dat het de gids van Winterswijk betreft.

Opmerkingen op het onderdeel van de gids dat betrekking heeft op de gemeentelijke organisatie, kunt u doorgeven aan de afdeling Communicatie, Postbus 101, 7100 AC Winterswijk: communicatie@winterswijk.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Andere opzet voor gemeentegids Winterswijk '
Lees ook