Bloor Research breidt directie uit met Andrew Wright

Bloor Research
Nederland

Postbus 94 520
1090 GM A'dam

t (020) 670 6275
f (020) 670 6278

info@bloor.nl
www.bloor.nl
Amsterdam, 6 april 1999

De toonaangevende IT-analistenorganisatie Bloor Research heeft Andrew Wright aangesteld in de nieuwe functie van verkoopdirecteur. Andrew was tot voor kort Vice President Noord-Europa voor Platinum Technologies Inc. Hij gaf daar leiding aan de uitbreiding van Platinums positie in de Europese markt.

Andrew Wright heeft de opdracht gekregen om de vooraanstaande Europese positie van Bloor Research door te trekken naar een vergelijkbare aanwezigheid op de wereldmarkt. Bloor Research is op dit moment de belangrijkste Europese IT-analistenorganisatie tussen een veelheid aan Amerikaanse concurrenten. Door de stap naar verdere
internationalisatie te zetten, wil Bloor afdoende tegenwicht bieden aan de stroom van Amerikaans georiënteerde informatie. Uit ervaring is gebleken dat Europese cliënten prijs stellen op de specifiek Europese invalshoek die Bloor volgt.

Andrew Wright is in de IT-industrie bekend om zijn verkoopsuccessen. In zijn 25-jarige carrière werkte hij eerder in verkoop- en managementfuncties bij Computer Associates, Boole & Babbage, Sequel en Platinum Technologies.
Over Bloor Research

Bloor Research werd opgericht in 1989 in Groot-Brittannië om onderzoek te doen naar informatietechnologie. Het bureau is gespecialiseerd in de evaluatie en vergelijkende analyse van commerciële softwaretechnologie in opdracht van haar klanten. Het onderzoek komt ter beschikking aan organisaties van eindgebruikers en aan IT-leveranciers in de vorm van rapporten, ‘white papers’, evenementen en advieswerkzaamheden.

De diepgang en autoriteit van het onderzoek geeft IT-managers een waardevolle bron van informatie over de mate waarin
softwaretechnologieën geschikt zijn voor een specifieke organisatie. Belangrijke noot voor redacteuren
(niet voor publicatie)

Meer informatie over deze aankondiging is eenvoudig op te vragen bij ons kantoor in Amsterdam. Via e-mail zijn we te bereiken op info@bloor.nl. Per fax op (020) 670 6278.

Bloor Research Nederland
Postbus 94 520
1090 GM Amsterdam
telefoon (020) 670 6275
telefax (020) 670 6278

© 1999 Bloor Research Nederland. Disclaimer.


© 1997 Bloor Research Nederland

Deel: ' Andrew Wright verkoopdirecteur Bloor Research '
Lees ook