Gemeente Breda

25-07-2001

Anneke Postma treedt op bij vierde avond En Plein Public Vrijdag 27 juli wordt weer een bijzondere avond voor de fans van En Plein Public. Op de binnenplaats van Kunstsalon Copacabana kunt u vanaf 20.30 uur genieten van de nieuwe performance van Anneke Postma: Löss-vast. Net als alle andere voorstellingen van En Plein Public is de toegang gratis en is iedereen van harte welkom.

De voorstellingen van Anneke Postma zijn altijd bijzonder. In haar nieuwste creatie, Löss-vast, zoekt de danseres/performer naar de vele sporen die de mens achterlaat. Sporen die soms worden uitgewist en soms weer opduiken. Via haar speurtocht is Postma uiteindelijk op zoek naar de basis van het leven.

De Bredase kunstenares Lilian Joosen is al jaren een bewonderaar van Postma en hoefde niet lang te denken toen haar werd gevraagd om de programmering te verzorgen van een avond En Plein Public. Graag nodigt zij u uit om samen met haar op de binnenplaats van Copacabana, Overakkerstraat 190, te genieten van een zeer speciale avond.

Breda, 25 juli 2001

Deel: ' Anneke Postma op vierde avond En Plein Public, Breda '
Lees ook