Functional IT


Antigen voor SharePoint Server

Antigen voor SharePoint Server, antivirus en beveiliging door meerdere virusscan-engines.

Nieuwegein, 14 mei 2002: Functional IT Benelux introduceert de Antigen voor SharePoint Portals Server, de oplossing voor een nog betere bescherming tegen virusaanvallen voor bedrijven waar e-mail en het delen van documenten cruciaal is. Antigen is niet gebonden aan een specifieke virusscantechnologie, maar fungeert als een raamwerk waarbinnen tot vijf van de beste antivirusscan-engines kunnen worden gecombineerd. Naast de hoge veiligheid biedt de software de keuze uit de beste en geeft 24 uur per dag beveiliging.

Doordat gebruikers documenten uitwisselen, vergroten zij het risico van verspreiding van virussen, het aantasten van waardevolle gegevens en kunnen schade veroorzaken aan het netwerk. Hoe zorgt Antigen voor de beveiliging van een SharePoint Portal Server?


* Er wordt gescand in het geheugen waardoor de performance niet aangetast wordt.

* Real-time virus scanning waardoor de betrouwbaarheid gewaarborgd wordt.

* Handmatige scans kunnen worden gestart en schematisch worden uitgevoerd.

* Door middel van filters kan er controle plaatsvinden op bestandstypes of namen.

* Meerdere scanengines werken samen voor een krachtige bescherming.
* Automatische updates worden er gedaan voor elke scanengine.
* Wanneer één engine aan het updaten is draaien alle andere scanengines door.

* Alle SharePoint Servers kunnen worden bijgewerkt via één server.
Antigen detecteert en verwijderd virussen voordat ze ingecheckt zijn in het Document Management en Publishing Component van SharePoint. Antigen gebruikt een architectuur waarbij documenten geïnspecteerd worden als deze gepubliceerd worden naar de server. Op deze manier blijf je een stap voor in het ontdekken van eventuele bedreigingen, terwijl de impact op de performance van de server minimaal is.

Antigen is enterprise-ready en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd vanuit één locatie naar alle SharePointServers. Daar komt bij dat het configureren en monitoren van alle Antigen handelingen verricht kan worden vanaf een centrale locatie door middel van de Antigen Central Manager. Virus activiteit kan worden bekeken via de Antigen console en wordt bijgehouden in de NT Event Log en het Antigen programlog.txt bestand op elke server. Wanneer een virus wordt ontdekt of bepaalde bestanden eruit gehaald worden, gebruikt Antigen een aan te passen SMTP boodschap om de administrator op de hoogte te houden.

Meer informatie zie www.functional-it.com of bel +31 030 601 4567.

Deel: ' Antigen voor SharePoint Server '
Lees ook