---
Antigen zoekt naar virussen op x.400-connectoren van MS Exchange

---
Nieuwe functionaliteit biedt bedrijven met Microsoft Exchange extra beschermingslaag
Amsterdam, 05/24/2002

Sybari Software Inc. heeft Antigen, zijn uitgebreide antivirus, content-filtering en e-mailbeveiligingsoplossing voor Microsoft Exchange, aangevuld met een nieuwe scanfunctie voor x.400-connectoren. Antigen controleert nu ook al het berichtenverkeer dat via de Microsoft Exchange Message Transfer Agent (MTA) van een Exchange 2000-server loopt, op virussen en andere kwaadaardige codes. De software scant op alle typeconnectoren: x.400, MSMail, cc:Mail, enz.

Met de nieuwe feature biedt Sybari een antwoord op de vraag naar betere bescherming tegen de voortdurend toenemende aantal e-mailvirussen die netwerken via alle toegangspunten proberen binnen te sluipen. Voornamelijk voor grote, internationale ondernemingen die steeds meer vertrouwen op verbinding tussen verschillende locaties, partners, leveranciers en klanten, is het belangrijk hun e-mail systeem afdoende te beschermen. "Sybari heeft zowel kleine en grote bedrijven als klant, met variërende netwerk- en messagingomgevingen. De noodzaak voor 100% bescherming van data is echter universeel. Sybari heeft er altijd naar gestreeft om te investeren in de ontwikkeling van geavanceerde functionaliteit zodat alle Microsoft Exchange gebruikers hun netwerkomgeving beveiligd en virusvrij kunnen houden."zegt Sasa Radosevic, Product Manager EMEA Sybari. De MTA-scanopdracht kan onafhankelijk van andere scanopdrachten op elke Exchange server worden geconfigureerd. Exchange beheerders kunnen de MTA-scan uitvoeren in elke mogelijke combinatie met de in Antigen aanwezige scanengines. In Antigen's MTA-scanopdracht kan de gebruiker ook bestandsfilters opzetten en scannen op mail properties (of eigenschappen) zoals onderwerp (subjectline), zender (sender) of onderwerpregel (subjectline) van een e-mail. De configuratie bepaalt of geïnfecteerde bestandsbijlages overgeslagen, schoongemaakt of verwijderd worden. Persoonlijke meldingen kunnen naar netwerkbeheerders, afzenders en ontvangers gestuurd worden.
Sybari's Antigen is de enige oplossing die de keuze biedt uit 6 van de belangrijkste scanengines: Network Associates, Norman Data Defense, Sophos, 2 engines van Computer Associates's eTrust-antivirusproducten en Kaspersky Labs. Om een maximale beveiliging te verzekeren, biedt Antigen de mogelijkheid die meerdere scanengines tegelijk in te zetten. Dit biedt beveiliging tegen crashes en maakt e-mailinfectie bijna onmogelijk. Antigen heeft ook content-management capaciteiten die de proactieve ondersteuning bieden om een groupware-omgeving virusvrij te houden. Met Antigen File Filtering (AFF) kunnen Exchange/netwerkbeheerders bestanden (attachments) filteren op bestandsnaam, type of "wild card". Tevens biedt Antigen de mogelijkheid om op onderwerpregel, afzender/domein of "wild card" te filteren. Deze preventieve functionaliteit kan een effectief instrument zijn in de tijd die verstrijkt tussen de melding van een virusuitbraak en de beschikbaarheid van nieuwe 'signature'-bestanden van antivirusleveranciers met eigen scanengines en viruslaboratoria.
---
END

---
Over Sybari (www.sybari.com)
Sinds 1995 is Sybari een marktleider in anti-virus- en beveiligingsoplossingen voor groupware. Vandaag zijn meer dan 6 miljoen Microsoft Exchange/Outlook- en Lotus Domino/Notes-gebruikers die virusvrij kunnen werken dankzij Sybari's Antigen-technologie. De unieke architectuur van de Antigen-software zorgt voor een preventief afweerschild tegen virussen en kwaadaardige codes. Antigen voor Microsoft Exchange en Antigen voor Lotus Domino worden in meer dan 50 landen verdeeld via Sybari's locale vestigingen en distributienetwerk. Het hoofdkantoor van Sybari is gevestigd in New York, de EMEA-hoofdvestiging in Madrid, Spanje.
Sybari telt tot zijn klantenbestand namen als Amazon.com, Compaq, Dell, Deloitte & Touche, Getronics, JD Power, Lufthansa, Merrill Lynch, Nortel, Pirelli, Reckitt Benckiser, Sony, Texaco, Tosco, De Amerikaanse federale regering, en Visa.. Het bedrijf sloot strategische allianties af met ondermeer Lotus Development (NYSE:IBM), Microsoft (NASDAQ:MSFT), Computer Associates (NYSE:CA), Compaq (NYSE:CPQ), Sophos, Inc., Network Associates, Inc. (NASDAQ:NETA), en Norman Data Defense Systems. Sybari Software, Inès de Bien, Territory Manager Northern Europe, tel: +34 912962603, e-mail:
Ines_deBien@sybari.com.
Mediarelatie
NewsEngine PR, Claudia Mairböck of Ineke Tiesinga, tel:
+31 (0) 20 567 2170, e-mail:
claudia.mairbock@newsenginepr.com,
ineke.tiesinga@newsenginepr.com
www.newsenginepr.com
Ref.:0018-1DD26E

Deel: ' Antigen zoekt naar virussen op x.400-connectoren van MS Exchange '
Lees ook