BOEKENMARKT HUIZEN NH op HUIZERDAG 8 september


ANTIQUARISCHE BOEKENMARKT te HUIZEN NH

Op zaterdag 8 september, wordt in het Centrum van Huizen NH op het plein rondom de Nederlandse Hervormde Oude Kerk een antiquarische Boekenmarkt gehouden van 10.00 -17.00 uur. Het is voor het eerst, dat op de Huizerdag een dergelijk evenement plaatsvindt.

Els van den Akker, bekend van de boekenkraam op de weekmarkt te Huizen, neemt de organisatie van deze markt in 2e hands- en zeldzame boeken voor haar rekening.

Ruim vijftig Nederlandse boekhandelaren bieden een grote keuze interessante en bijzondere boeken aan. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. Romans, naslagwerken, boekenweekgeschenken, topografische werken, architectuur, kookboeken, plaatjesalbums, oude strip- en jeugdboekjes, enz. Gewoon te veel om op te noemen.

Veel boekensnuffelaars kunnen deze dag in Huizen juist datgene vinden, waar ze al zo lang naar op zoek zijn!"

Deze speciale BOEKENMARKT is een belangrijk onderdeel in het inmiddels derde lustrum van de HUIZERDAG in de gemeente Huizen.

De belangstelling zal zeker overweldigend zijn en het is daarom zeer de moeite waard om vanaf 10.00 uur een kijkje te nemen op deze exclusieve boekenmarkt.

Er zijn nog een paar kramen beschikbaar. Zie ook: http://www.huizerdag.nl

Inlichtingen : Els van den Akker : tel 020 4020471 of 0651-768 845.

Datum: zaterdag 8 september
Plaats: Centrum Huizen NH, rondom de Ned. Herv. Oude Kerk
Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Anton Siedsma
Telefoon: 023 - 5614727
siedsma@quicknet.nl

Deel: ' Antiquarische Boekenmarkt te Huizen NH '
Lees ook