THUNDERSTORE BV

ThunderStore biedt Het Net leden anti-virus- en e-mail beveili

ThunderStore biedt Het Net leden anti-virus- en e-mail beveiliging

.s-Hertogenbosch 15 oktober 2001
ThunderStore is een Nederlands softwarehuis, gespecialiseerd in het leveren van beheer- en beveilingsoplossingen voor maximale bescherming van informatie. Samen met Het Net is zij een samenwerking aangegaan met als doel de gebruikers van Het Net gratis Kaspersky Anti Virus aan te bieden. Hiermee zijn gebruikers gedurende 1 jaar niet alleen voorzien van viruspreventie, maar hebben zij ook de noodzakelijke wekelijkse updates om zich te beschermen tegen virusaanvallen.

E-mail- en Internetgebruik zijn de grootste bronnen van virusverspreiding. Vandaar de verantwoordelijkheid die Het Net op zich neemt om middels een optimale oplossing de beste preventie aan te reiken om ongestoord en veilig gebruik te maken van haar Internet services. Naast Kaspersky Anti-Virus zal Het Net bovendien een licentie S-mail aanbieden, voor het veilig versturen van vertrouwelijke informatie over het Internet. Deze licentie is onbeperkt geldig.

Een onderschat probleem
Hoewel veel PC-gebruikers in het bezit zijn van een virusscanner (gedownload of standaard meegeleverd op de PC), gaat het in 80% van de gevallen om een demo versie of een niet actuele scanner. Wekelijkse updates zijn noodzakelijk om nieuw geïntroduceerde virussen voor te blijven.

Deze speciale Kaspersky Anti-Virus aanbieding betreft daarom een volledig gelicenseerde versie, waarbij men recht heeft op de wekelijkse updates die Kaspersky Anti-Virus biedt.

Over Kaspersky Anti-Virus
Kaspersky Anti-Virus behoort tot de meest gebruikte virusscanners in de wereld. De scanner behaalt
100 % detectiescores bij diverse onafhankelijke testen en staat in het PCM van februari 2001 vermeld als beste getest. E-mails met of zonder bestanden die beveiligd zijn met S-Mail kunnen zonder risico opgeslagen worden. Daarnaast garandeert S-Mail het veilig versturen van vertrouwelijke informatie over het internet.

Over ThunderStore
ThunderStore levert software die het mogelijk maakt applicaties en data te bewaken tegen bedreigingen vanuit de organisatie. Dit gebeurt middels het monitoren, beheren en controleren van data- en applicatiegebruik van geautoriseerde gebruikers. ThunderStore.s oplossingen waarborgen de betrouwbaarheid, integriteit en toegankelijkheid van informatie.

Over Het Net
Het Net is met 600.000 actieve gebruikers de grootste internetaanbieder in Nederland. Het Net valt onder Planet Media Group, waar ook Planet Internet onderdeel van uitmaakt.


---
....

Deel: ' Antivirus- en e-mailbeveiliging Thunderstore voor Het Net '
Lees ook