politie noord- en oost gelderland

|apeldoorn - verdachte overval albert heijn aangehouden | | de politie heeft donderdag 24 november een 42-jarige man uit apeldoorn aangehouden op verdenking van het plegen van de gewapende overval op de albert heijn aan de deventerstraat op 17 november.

brutale overval
de overval werd donderdag 17 november aan het einde van de middag gepleegd. twee medewerkers van de albert heijn werden bedreigd met een mes en liepen enkele schrammen op. er waren tijdens de overval meerdere klanten in de winkel. de man ging er met een geldbedrag en rookwaar vandoor. de politie kwam direct ter plaatse en heeft nog gezocht naar de man, maar trof hem niet meer aan.

snel verdachte in beeld
vrijwel direct na de overval, na het opnemen van de verklaringen van de ah-medewerkers en het bekijken van de camerabeelden, was er een sterk vermoeden wie de overval gepleegd had. na een uitgebreid onderzoek is deze 42-jarige verdachte gisteren aan het einde van de middag door een aanhoudingseenheid van de politie aangehouden in een flat in zevenhuizen.

de man is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek en wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. de medewerkers van de albert heijn zijn geïnformeerd over de aanhouding.

2011162363

einde bericht

-----------------------
(

(


---- --

Deel: ' Apeldoorn - Verdachte overval Albert Heijn aangehouden '


Lees ook