Content-Disposition: inline

PERSBERICHT

APM verkoopt gehele belang in Vamos aan Fairlight ESP

APM business partners N.V. heeft haar gehele meerderheidsbelang in Vamos Media Solutions B.V. verkocht aan Fairlight ESP, in Australië. Partijen zijn overeengekomen geen mededelingen te doen over de overnamesom. Voor wat betreft APM betekent de transactie een forse boekwinst, die ten gunste zal komen van het resultaat over 1999.

Vamos Media Solutions B.V., te Elst, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatiseringssystemen en software voor de Broadcast Industry. Een voorbeeld hiervan is CoSTAR (Complete Solution to Automated Radio), een systeem gebaseerd op digitale technologie, voor digitale opname, distributie, bewerking en uitzending van audio in een netwerkomgeving (LAN/WAN). CoSTAR wordt geïntroduceerd tijdens de IBC'99 te Amsterdam.

Fairlight ESP is een wereldwijd vooraanstaande fabrikant en leverancier van digitale automatiseringssystemen voor audio en video en voor radio-omroeptoepassingen.

APM business partners N.V., te Arnhem, is een onafhankelijke participatiemaatschappij die zich met kapitaal èn management richt op startende bedrijven, snelle groeiers en turnarounds in Nederland.

Arnhem, 10 september 1999
APM business partners N.V.

Voor nadere informatie:
De heer Ing. P.H.J. de Jong, lid Raad van Bestuur APM business partners N.V. Tel: 026 3 777 333

Deel: ' APM verkoopt gehele belang in Vamos aan Fairlight ESP '
Lees ook