Apple Chips van FastFruit ondersteunt Nederlandse Hartstichting


Geldermalsen, 20080702 -- Apple Chips van FastFruit ondersteunt sinds juni 2008 de Nederlandse Hartstichting. Daarmee onderstrepen beide partijen dat gezonde, pure producten als Apple Chips kunnen bijdragen aan het beperken van de kans op hart- en vaatziekten en gezond eten kunnen bevorderen. Apple Chips is een gezond en lekker tussendoortje voor iedereen. Altijd en overal. Apple Chips wordt gemaakt van verse, gedroogde Fuji appels. Het is puur natuur.

Lekker, gezond en opvallend tussendoortje.

FastFruit combineert consequent drie uitgangspunten: producten van FastFruit zijn lekker, gezond en opvallend. Door deze drie eigenschappen biedt FastFruit een andere keuze voor mensen die zin hebben in een tussendoortje. Het is een alternatief voor producten waarin veel verzadigd vet zit. Daarbij komt dat geen suikers zijn toegevoegd aan dit vezelrijke product.
Alleen gezond is vaak niet genoeg om mensen daadwerkelijk voor een nieuw product te laten kiezen. Apple Chips smaken erg goed en zijn ook handig om mee te nemen, leuk om te presenteren en net even anders.

Voor alle leeftijden aantrekkelijk

Het product wordt gewaardeerd door alle leeftijden, jong en oud. In het bijzonder spreekt Apple Chips ook (jonge) kinderen aan. Juist in deze groep is aandacht voor gezonde voeding en tussendoortjes belangrijk. Op jonge leeftijd worden immers eetgewoontes aangeleerd en behoeften gecreerd die vaak het hele leven blijven bestaan.

Genieten op een verantwoorde manier

FastFruit kiest bewust voor een maatschappelijke focus. Frank van Bokhorst en Andy van Ham hebben beide jarenlange ervaring in de foodsector en kennen de consumentenwensen en de belangen van eerlijk zaken doen. Zij bieden met FastFruit aantrekkelijke, lekkere en gezonde tussendoortjes. Daarmee willen zij tegenwicht bieden aan de maatschappelijke tendens van ongezonde eetpatronen en het aanbod van producten waar (te) veel (onverzadigd) vet en/of suiker in zit.
Apple Chips is het eerste product van FastFruit dat breed verkrijgbaar is. Er zijn verschillende andere producten in ontwikkeling, allen vanuit dezelfde filosofie en uitgangspunten.
FastFruit is eigendom van Natural & Co. Gezondheid, milieu, duurzaamheid en eerlijke handel zijn factoren waarmee Natural & Co. rekening houdt. Het gaat om genieten op een verantwoorde manier.
Voor meer informatie:

Natural & Co
Achter 't Veer 14
Postbus 176
4191 AD Geldermalsen
Tel. 0345 - 638510
Email: info@natural-co.nl


Deel: ' Apple Chips van FastFruit ondersteunt Nederlandse Hartstichting '
Lees ook