Apple Benelux

. 2,000 songs in your pocket. download iPod

Ultradunne harde schijf van 5 of 10 GB kan tevens worden gebruikt als FireWire-schijf voor de opslag van bestanden en programma's. Via de razendsnelle FireWire-verbinding wordt een hele cd gedownload in minder dan tien seconden. De oplaadbare lithium-polymeerbatterij is goed voor maar liefst tien uur muziek. Al jouw adressen..

iPod QTVR

Bekijk de iPod van alle kanten QuickTime VR

QuickTime-plugin vereist De beste MP3-speler ter wereld is nu nog beter.
De nieuwe iPod is de eerste MP3-speler met ruimte voor maar liefst 2000 nummers en een batterij met een gebruiksduur van tien uur in een schitterende behuizing van slechts 185 gram, die je letterlijk overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt nu kiezen uit een iPod met een opslagcapaciteit van 5 GB of 10 GB, zodat je je hele muziekcollectie letterlijk overal mee naartoe kunt nemen. (Denk je eens in wat je allemaal met die extra ruimte kunt doen: op de iPod van 10 GB kun je niet alleen MP3-muziekbestanden, maar ook presentaties, foto's, documenten en digitale films opslaan en deze vervolgens gewoon in je binnenzak meenemen.)

Schermafbeelding van equalizer Meer dan twintig standaardinstellingen voor de equalizer
De nieuwe iPod bevat twintig equalizerinstellingen, zodat je de geluidsweergave kunt aanpassen aan je favoriete muziek. Met deze instellingen kun je het dynamische bereik van je iPod zo instellen dat het overeenkomt met de muziekstijl waarnaar je luistert. Bovendien ondersteunt iPod de equalizerinstellingen van iTunes, zodat je elk afzonderlijk nummer precies aan jouw smaak kunt aanpassen.

Schermafbeelding van adresfunctie Nieuwe adresfunctie De nieuwe iPod is voorzien van een adresfunctie. Daarmee kun je namen en adressen weergeven die je hebt gekopieerd vanuit programma's zoals Microsoft Entourage, Palm Desktop en Adresboek van Mac OS X*. Op die manier kun je heel gemakkelijk op elk moment adresgegevens opvragen.

and iBook Automatisch en supersnel bijwerken via FireWire Wanneer je je iPod aansluit op je Mac, worden alle iTunes-nummers en
-afspeellijsten volledig automatisch en dankzij FireWire verbluffend snel naar je iPod gedownload. Als je vervolgens met iTunes nieuwe nummers importeert of de volgorde van de nummers in je afspeellijsten wijzigt en daarna je iPod aansluit, werkt het programma je muziekcollectie binnen enkele seconden automatisch bij. Sneller en eenvoudiger kan het eenvoudigweg niet. Je kunt een complete cd in nog geen 10 seconden downloaden: dat betekent 1000 nummers in minder dan 10 minuten. Bovendien laadt de batterij van iPod automatisch op wanneer de speler op de computer is aangesloten (mits deze is ingeschakeld).

Schermafbeelding van afspelen Een genot voor je ogen iPod is voorzien van een groot LCD-venster (Liquid Crystal Display) van hoge kwaliteit, met ruimte voor maximaal zes tekstregels. Bovendien heeft dit venster een witte LED-backlightverlichting, zodat de gegevens ook in het halfdonker uitstekend leesbaar zijn, zowel binnen als buiten.


* De adresfunctie werkt met Palm Desktop 4.0 of hoger en Entourage voor Mac OS X of Mac OS 9. De getoonde muziek wordt niet meegeleverd. iPod en iTunes 2 mogen alleen worden gebruikt voor de reproductie van materiaal waarvoor de gebruiker over wettelijke rechten of auteursrechten beschikt. Steel geen muziek.

Bij de Apple Store kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week je elektronische bestelling plaatsen.

Een iPod met een persoonlijk tintje
Als je bij de Apple Store op het internet een iPod bestelt, kun je op de achterzijde een speciale boodschap van maximaal twee regels laten graveren. Bestel nu een iPod met een persoonlijk tintje.

"iPod is gewoon de beste digitale muziekspeler die ik ken." Walt Mossberg, Wall Street Journal. Meer reacties...

Inclusief iTunes 2
iPod wordt geleverd met het bekroonde programma iTunes 2. Dankzij de automatische synchronisatie zijn de muziekbestanden en afspeellijsten van iPod altijd up-to-date. En als je in iTunes nieuwe nummers importeert, equalizerinstellingen toekent of de volgorde van de nummers in je afspeellijsten wijzigt, wordt je muziekcollectie binnen enkele seconden automatisch bijgewerkt nadat je je iPod opnieuw op je computer aansluit,. Via de verrassend eenvoudige interface van iTunes 2 kun je bovendien MP3's rippen, afspeellijsten samenstellen en je eigen cd's branden. Maar iTunes 2 biedt nog meer, zoals de mogelijkheid om MP3-cd's te branden, een functie om nummers in elkaar te laten overlopen en natuurlijk de equalizer.

Draaischijf Een andere draai aan je MP3-verzameling Direct toegang tot 2000 nummers. Met de unieke en handige draaischijf van iPod kun je direct genieten van de muziek die je wilt horen, of je nu zoekt op artiest, op nummer of op naam van de afspeellijst.

Koptelefoon met oordopjes
Geluid van cd-kwaliteit
Een 60-mW versterker zorgt voor geluid van cd-kwaliteit met een grote dynamiek. Het resultaat: een diepe, doordringende bas en kristalheldere hoge tonen. En ook de oordopjes die bij iPod worden geleverd zijn bijzonder: ze bevatten neodymium transductormagneten voor een grotere frequentieresponsie (20 - 20.000 Hz) en een adembenemend hifi-geluid.

Afmetingen
Altijd op zak
Dankzij de ultralichte behuizing (185 gr) op zakformaat (61,8 x 102 x 19,9 mm) is iPod ideaal voor onderweg.

Lichtnetadapter
Even opladen
iPod laadt automatisch op zodra je de FireWire-kabel aansluit op je Mac om je muziek over te zetten. Je kunt de batterij echter ook opladen met behulp van de meegeleverde FireWire-kabel en de lichtnetadapter.

Deel: ' Apple komt met nieuwe MP3 speler '
Lees ook