Apple Benelux

Apple neemt Emagic over

Bunnik, 1 juli 2002-Apple maakt vandaag de overname bekend van Emagic, een toonaangevende leverancier van professionele software voor de productie van muziek. Logic, het populairste product van Emagic, wordt reeds door meer dan 200.000 musici over de hele wereld gebruikt. Voortaan opereert Emagic als een volledige divisie van Apple Computer, Inc.

"Emagic zet hiermee de toon voor professionele muziekcreatie en
-productie", zegt Sina Tamadon, Senior Vice President of Applications van Apple. "We zijn trots dat het Emagic-team zijn producten voor de professionele muziekwereld voortaan als onderdeel van de Apple organisatie zal ontwikkelen."

Meer dan 65 procent van de inkomsten van Emagic is momenteel afkomstig van producten die zijn ontwikkeld voor de Macintosh. De productie van programmatuur voor Windows wordt vanaf 30 september 2002 stopgezet.

Dit persbericht bevat "anticiperende" prognoses in de zin van de Amerikaanse 'Private Securities Litigation Reform Act van 1995' die zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van het management en die onderhevig zijn aan onzekerheden en veranderingen in de omstandigheden. De feitelijke resultaten kunnen afwijken van de in dit persbericht uitgesproken verwachtingen. De prognoses die worden uitgesproken in dit persbericht omvatten uitspraken over de feitelijke uitvoering van de transactie met Emagic en de voordelen die uit deze transactie zullen voortvloeien. Factoren die van invloed kunnen zijn op de feitelijke resultaten zijn onder meer de onmogelijkheid om de vereiste toestemmingen te verkrijgen en de onmogelijkheid om de activiteiten van Emagic met succes in de Apple organisatie te integreren. Apple Computer is niet verplicht (en wijst een dergelijke verplichting uitdrukkelijk af) om de hierin uitgesproken prognoses bij te werken of te wijzigen in het licht van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of om welke andere reden dan ook.

© 2002 Apple. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo en Macintosh zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.


***

Apple
Apple gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple staat nu opnieuw achter zijn oorspronkelijke missie: de beste producten leveren op het gebied van personal computers aan studenten, docenten, ontwerpers, grafici en consumenten over de hele wereld, door middel van innovatieve programmatuur, apparatuur en Internet-producten.

Websites van Apple: Voor informatie over Apple: http://www.apple.com Voor informatie over Apple Nederland: http://www.apple.com/nl Voor persberichten van Apple Benelux: http://www.apple.com/nl/pr

Deel: ' Apple neemt Emagic over '
Lees ook