Ingezonden persbericht


Mime-Version: 1.0

Applicatieacceleratieplatform van Juniper Networks rondt validatietesten met Oracle® E-Business Suite af

WXC-platform van Juniper helpt bij reduceren risico s, verbetert productiviteit en verlaagt operationele kosten voor gedistribueerde ondernemingen

Schiphol-Rijk, 1 oktober 2008 Juniper Networks, Inc. (Nasdaq: JNPR) heeft de validatietesten van zijn WXC" 590-applicatieacceleratieplatform met de Oracle® E-Business Suite 12.0 succesvol afgerond. Dit platform dringt de effecten van WAN-vertraging, netwerkcongestie en pakketverlies terug. Het biedt gedistribueerde ondernemingen superieure prestaties van Oracle-applicaties.

WXC van Juniper Networks is een hoogwaardig applicatieacceleratieplatform dat gedistribueerde ondernemingen een kosteneffectieve en schaalbare oplossing biedt voor applicatieacceleratie via het WAN. Het helpt bedrijven en overheden bij het leveren van snelle en consistente responstijden via het WAN. Verder kunnen gebruikers bedrijfskritische applicaties en services monitoren en van prioriteiten voorzien. De validatietesten op basis van het Oracle Application Integration Architecture for Partners Initiative hebben uitgewezen dat de functionaliteit van de Oracle E-Business Suite gehandhaafd blijft wanneer het WXC-platform tussen client en applicaties wordt geplaatst.

Het WXC-platform van Juniper is getest en voorziet in vereenvoudigde bedrijfsprocessen , zegt Tom Herrmann, vicepresident van Oracle ISV Management and Programs. Validatie met de Oracle E-Business Suite stelt onze klanten in staat om de obstakels van een gedistribueerde onderneming te overkomen. Deze ondernemingen zijn afhankelijk van snelle, betrouwbare en veilige communicatie via het WAN.

De belangrijkste testresultaten waren:


* het WXC-platform biedt robuuste compressie van HTML-, HTTP/HTTPS- en Oracle Forms-verkeer. Dat verkleint de belasting en verhoogd de responstijden;


* het platform levert best-in-class Quality of Service (QoS). Het is mogelijk om bedrijfskritische applicaties voorrang te geven en extra bandbreedte toe te wijzen boven ander dataverkeer.

Als Certified Advantage Partner in het Oracle PartnerNetwork helpt onze samenwerking met Oracle ons bij de interoperabiliteit met hun applicaties. De samenwerking is onderdeel van ons commitment om een nieuwe standaard te bepalen in high-performance networking en bij het leveren van best-in-class applicatieacceleratieoplossingen voor onze klanten , zegt Ross Roesner, vicepresident WAN Acceleration van Juniper Networks. Veel bedrijven en overheden vertrouwen op Oracle-software voor de ondersteuning van hun bedrijfsprocessen. Met de innovatieve mogelijkheden van Juniper zijn grote volumes verkeer te versnellen. Daardoor kunnen organisaties niet alleen inspelen op hun strategische eisen, maar ook concurrentievoordeel behalen.

###

Over het Application Integration Architecture for Partners Initiative

Dankzij validatie op basis van het Oracle PartnerNetwork Application Integration Architecture for Partners Initiative kunnen klanten erop vertrouwen dat de integratie van Oracle-toepassingen met die van partners getest zijn en goed samenwerken. Daardoor zijn risico s te verlagen, systeemcycli te verbeteren en upgrades en onderhoud te vereenvoudigen. Validatie vindt plaats met behulp van strikte technische processen voor het beoordelen van de integraties tussen Oracle-software en oplossingen van derden, inclusief herbruikbare oplossingen voor systems integrators. Oracle biedt de nodige tools, mensen, middelen en training om partners hierbij te helpen. Na een succesvolle validatie mogen partners het logo Integrated with Oracle voeren. Meer informatie is beschikbaar op http://www.oracle.com/partnerships/isv/integration/search.html.

Over het Oracle PartnerNetwork

Het Oracle PartnerNetwork is een wereldwijd netwerk van meer dan 20.000 bedrijven die innovatieve oplossingen bieden op basis van Oracle-software. Het netwerk biedt toegang tot de producten, training, technical services, marketing en salessupport van Oracle. Daardoor beschikken partners over alle middelen die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Partners die hoogwaardige producten combineren met technische expertise, kunnen in aanmerking komen voor verschillende Certified Partner-niveaus. Meer informatie is beschikbaar op http://oraclepartnernetwork.oracle.com.

Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.

Deel: ' Applicatieacceleratieplatform van Juniper Networks rondt validatiete.. '


Lees ook