Ingezonden persbericht

Persbericht

30 juli 2001

CAST opent deuren in Nederland
~ Provider van Application Mining technologie breidt haar kantorennetwerk verder uit ~

CAST International, marktleider in de snelgroeiende Application Mining markt, heeft een Nederlands verkoopkantoor geopend in Oosterhout. Roland Janssen leidt het verkoopteam van vier mensen. Het voltallig team rapporteert aan het Benelux kantoor van CAST in Brussel. Het team richt zich puur op de verkoop; de overige ondersteuning gebeurt vanuit Brussel. Het kantoor zal nog verder doorgroeien tot een verwachte omvang van 12 personen in 2002.

CAST heeft in totaal 230 werknemers in dienst, verspreid over vier kantoren in de VS en negen grote steden in Europa. Ruim 1800 blue chip bedrijven hebben de technologie van CAST al in huis gehaald. Daarnaast erkennen zowel belangrijke IT analisten als softwarehandelaars de unieke waarde van de CAST Application Mining technologie.

"Wij zien grote mogelijkheden in Nederland voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de Application Mining markt," zei Janssen. "Wij mogen reeds vele grote bedrijven in Nederland tot onze klanten rekenen, zoals Polaroid Nederland en Quest. Ik vertrouw op onze capaciteit om de marktpositie van CAST in Nederland uit te breiden en te versterken."

"Dit is het tiende kantoor dat wij openen in Europa sinds de oprichting in 1995 en daar zijn we erg trots op," zei Jérôme Raynal, algemeen directeur van CAST Benelux. "Volgens Gartner* zit er nog veel groei in de markt voor legacy analyse. Met een voorspelde toename van 25% op jaarbasis zal de huidige markt van bijna 200 miljoen dollar in 2004 een omvang van 400 miljoen dollar bereiken. Wij zijn er zeker van dat Nederland in belangrijke mate bij zal dragen aan deze marktgroei."

(272 woorden)


* Gartner Market Size forcast 23 maart 2001

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over CAST Benelux
CAST (EuroNM "7289") is de pionier en marktleider in de snelgroeiende Application Mining markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. CAST heeft 230 werknemers in dienst, verspreid over vier kantoren in de VS en in negen Europese grootsteden. Ruim 1800 blue chip bedrijven hebben CAST in huis gehaald. Daarnaast erkennen zowel belangrijke IT analisten als software handelaars de unieke waarde van de CAST Application Mining technologie.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: CAST Benelux
Myriam Schächtel, Marketing Afdeling:
m.schachtel@castsoftware.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Jane Timmermans van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 043-3566956Fax: 043-3566955
E-mail: yvonnev/janet@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Jane Timmermans
LEWIS Communication BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies
Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +44 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com

We don t have a mission statement, just some favourite words: creativity, credibility, curry, dedication, detail, empathy, experience, flexibility, fun, goodwill, humility, inspiration, integrity, motivation, obsession, optimism, pace, pants, personality, positive, professionalism, progress, sausages, synergy, technical know-how, value and work-rate.

Deel: ' Application Mine 'CAST' opent deuren in Nederland '
Lees ook