Ingezonden persbericht

Geachte redactie,

Bijgaand zend ik u persinformatie van Applix BV.


--
Met vriendelijke groet,

L. Michiels
Hollander en Van der Mey/MS&L
Koninginnegracht 95
2514 AK Den Haag
Tel: 070-3549000
Fax: 070-3503145
E-mail: info@hvdm.nl

Applix breidt samenwerkingsverband met Aexis uit

Aexis voegt CRM Analytics oplossing van Applix aan productfolio toe

Leusden, 23 juli 2001 - Applix, wereldwijd aanbieder van oplossingen voor CRM Analytics en Business Planning, verstevigt de samenwerking met Aexis International S.A., een Europese distributeur en integrator van oplossingen voor Management Planning & Controle, Business Intelligence en Datawarehousing. In Frankrijk wordt Aexis de exclusieve distributeur van het product CRM Analytics van Applix. In de Benelux treedt Aexis op als één van de partners van Applix voor dit product. Als onderdeel van de nieuwe relatie heeft Aexis de dochtermaatschappij Applix France van Applix overgenomen.

"De CRM-markt is volwassen geworden. Toekomstgerichte bedrijven vragen om CRM Analytics. De combinatie van de CRM oplossingen van Applix en de Business Intelligence oplossingen van Aexis vormt een geïntegreerd pakket voor krachtige analyses die direct voordelen opleveren voor onze klanten", aldus Frank Peeters, Managing Director van Aexis International.
Aexis is al twee jaar een succesvolle distributeur van iTM1, de Business Planning oplossing van Applix die is gebaseerd op de OLAP-technologie. Wederzijdse klanten zijn onder andere Schoenenreus, ABN Amro Bank, Heineken en Otto.

"Aexis is een eersteklas distributeur en integrator in Europa en een belangrijke partner in ons wereldwijde netwerk", aldus Alan Goldsworthy, President en CEO van Applix. "De uitbreiding van onze relatie met Aexis stelt Applix in staat om onze CRM Analytics strategie met kracht in Frankrijk en de Benelux te implementeren. Aexis beschikt over de vaardigheden om onze wederzijdse klanten aantrekkelijke oplossingen te bieden".

Aexis
Aexis biedt software en ondersteunende diensten aan en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg. Het bedrijf is gespecialiseerd in Management Planning & Control oplossingen, Business Intelligence systemen en Data Warehousing oplossingen en heeft meer dan 450 klanten. Aexis heeft distributiecontracten met Comshare, Applix, Kalido, Sun Systems en Inline. Het hoofdkantoor van Aexis is gevestigd in Zaventem. Meer informatie over Aexis is te vinden op www.aexis.com

Applix
Applix B.V. te Leusden is aanbieder van Demand Chain Management (DCM) oplossingen. Hierin staat het continu meten van de wensen en behoeften van klanten centraal. De gehele organisatie van de klant kan over deze informatie beschikken om de juiste beslissingen te nemen. De kracht van DCM is de combinatie van eCRM en Business Intelligence. Applix biedt onder de naam iEnterprise haar iCRM-software aan. iEnterprise ondersteunt, stroomlijnt en analyseert alle horizontale business processen waaronder marketing, sales, service en helpdesk. Als analysetool levert het bedrijf iPlanning.
Applix B.V. heeft zelf iITSM ontwikkeld dat gebaseerd is op de ITIL-methodiek. iITSM is een gestandaardiseerde Service Managementoplossing die eenvoudig kan worden aangepast aan specifieke behoeften. Afnemers van Applix komen voornamelijk uit de financiële en zakelijke dienstverlening, de telecomsector, industriële productiebedrijven, (semi-)overheid, de zorgsector en de agrarische sector.

Applix, Inc. (NASDAQ: APLX) is gevestigd in Westboro, Massachusetts, in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft tevens vestigingen in Canada, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Australië en Singapore. Via partners is Applix vertegenwoordigd in Scandinavië, Zuid-Europa en Zuid-Afrika. Meer informatie over Applix is te vinden op www.applix.com.

Deel: ' Applix breidt samenwerkingsverband met Aexis uit '
Lees ook