Ingezonden persbericht


-----
Aquarelcursus in De Kruidhof

Dinsdag 4 oktober en vrijdag 7 oktober a.s. gaan de cursussen aquarel weer van start. De cursussen worden gegeven in De Kruidhof in Buitenpost.

Het aanbod van wat er gemaakt kan worden is zeer divers. Voor de beginnende aquarellist is er aanbod wat gespitst is op het leren van technieken en het in de vingers krijgen van de materialen. Voor de meer ervaren aquarellist is het mogelijk om de diepte in te gaan door gedurende een cursus te kiezen voor één onderwerp. Te denken valt dan aan landschap, bloemen, portret, perspectief of bijvoorbeeld water. Natuurlijk blijft het mogelijk om elke les iets anders te gaan doen.

De aquarelcursus bestaat uit 8 lessen van elk twee en een half uur. De cursus wordt gegeven door Margreet Braaksma-Loonstra. Zij is illustrator en verzorgt daarnaast al meerdere jaren verschillende cursussen. Door haar ervaring en opleiding krijgt u een goed onderbouwde cursus.

De cursus is geschikt voor iedereen die eens lekker met kleur en penselen bezig wil zijn. Door de verschillende instapniveaus is ervaring met tekenen in het geheel niet nodig. De cursist zal versteld staan van zijn eigen kunnen, mooie dingen maken ligt namelijk voor iedere cursist in het verschiet!

De locatie voor beide dagen is De Kruidhof in Buitenpost. De lessen duren van 9:30 tot 12:00. Wilt u liever in de avonduren aquarelleren informeer dan naar de mogelijkheden. Voor meer informatie of opgave kunt u bellen met Margreet Braaksma-Loonstra: 06-12665263. ------

Zoekwoorden:

Deel: ' Aquarelcursus in De Kruidhof '


Lees ook