AquaSound introduceert badkamer audiosysteem met Bluetooth


iPhone of Smartphone draadloos koppelbaar

Veldhoven, 20110407 -- AquaSound introduceert een stand-alone badkamer audiosysteem dat Bluetooth ondersteunt. Draadloos kan een iPhone of SmartPhone aan dit Wipod Music Center gekoppeld worden. Zo worden de liedjes (vanuit een iPhone/iPad of SmartPhone) draadloos ten gehore gebracht via de aangesloten speakers. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van de interne speler of radio om draadloos van digitale muziek of de radio te genieten.

Professioneel
AquaSound durft als eerste merk een professioneel Audio systeem voor de badkamer te introduceren. Het systeem omvat een waterdichte afstandsbediening (Wipod) een verborgen Receiver-box (voor ontvangst en versterken van muzieksignaal) en 2 waterdichte inbouwspeakers. 

Waterdicht
Het Wipod Music Center is een volledig waterdicht muziek systeem (IPX6). Zo kan dit systeem eenvoudig toegepast worden in de badkamer, maar ook in een sauna of buiten op een veranda of bij de buitenspa.

Radio en MP3
Het Wipod Music Center is een stand-alone systeem waar niet persé andere apparaten voor nodig zijn om van radio of MP3 muziek te genieten. Er zijn 3 verschillende muziek systemen leverbaar. Alleen radio luisteren, dan is het een "light” versie. Wil men naast radio ook genieten van MP3 muziek, dan is er een “luxe” of “pro” versie beschikbaar. Deze hebben een geheugen van respectievelijk 1 of 2 gigabite. Dit is voldoende voor het opslaan van zo’n 250 of 500 MP3 bestanden. De communicatie (tussen Wipod en receiver‐box) gaat via Bluetooth. Dit zorgt voor een nagenoeg ruis‐ en storingsvrije signaaloverdracht.

iPhone/iPad of SmartPhone koppelen
Staat alle muziek al op een iPhone/iPad of SmartPhone, dan kunnen eenvoudig deze apparaten (via Bluetooth) gekoppeld worden. Draadloos worden dan de liedjes (vanuit de iPhone/iPad of SmartPhone) ten gehore gebracht via het Wipod Music Center. Ook het bedienen van het gekoppelde apparaat met de Wipod behoort tot de mogelijkheden.

InfraRood functie
Daarnaast is de Wipod ook nog eens uitgerust met een InfraRood leerfunctie. Zo kunnen eenvoudig andere IR apparaten bedient worden met de waterdichte Wipod. Kortom; een unieke bedieningsunit die een centraal punt in de badkamer zal krijgen.

Prijzen/Informatie
Dit systeem is leverbaar vanaf EUR 349,- tot 519,- (incl btw). Op www.aquasound.nl vindt u alles over dit unieke systeem.

AquaSound
De Run 6720
5504 DV Veldhoven
040-2534205
info@aquasound.nl / www.aquasound.nl

AquaSound


Deel: ' AquaSound introduceert badkamer audiosysteem met Bluetooth '
Lees ook