Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 14-03-2003

Arbeidsintermediair werft als een van de eerste via I-mode

Sinds kort beschikt Consolid personele diensten met al haar werkmaatschappijen
over I-mode sites. Via de I-mode sites zijn alle vacatures van Consolid te bekijken en
kan er direct contact worden opgenomen met een intercedent die alles kan vertellen over de vacature.

De I-mode sites zijn een onderdeel van de internetstrategie van Consolid. Remco Icke, Manager Marketingcommunicatie & PR van Consolid: "Het altijd en overal beschikken over de meest recente informatie is voor onze klanten, flexwerkers en medewerkers van groot belang."

"Wij hebben twee jaar geleden samen met Uselab een internetstrategie ontwikkeld. Op basis van deze strategie hebben we voor elke werkmaatschappij een website gelanceerd. Deze websites zijn zeer succesvol; een belangrijk deel van onze flexwerkers werven wij bijvoorbeeld via deze sites", aldus Remco Icke.

Mobiel internet biedt veel mogelijkheden voor een organisatie als Consolid. Het is een extra kanaal waarmee je in contact kan komen met de doelgroep. Sander Arts van Uselab: "De vacatures van Consolid zijn prima aan te bieden via I-Mode. Dat is echt zinvolle informatie. Bij de ontwikkeling van de websites hadden we al rekening gehouden met het publiceren van de vacatures op andere platforms. Het beheren van de nieuwe I-mode sites vergt daarom geen extra tijd: Een intercedent voert eenmalig een vacature in in het systeem en deze wordt vervolgens zowel op de website als op de I-mode site gepubliceerd."

Het zoeken van een vacature gaat heel simpel: je kiest een provincie en vervolgens de baan die je aanspreekt om alle details te bekijken. Wanneer je geïnteresseerd bent heb je met een klik een intercedent aan de telefoon.

De I-mode sites van Consolid zijn, met I-mode telefoon, te bekijken op: http://imode.consolid.com

Personenvervoer: http://imode.eps.nl
Beveiliging: http://imode.spn.nl
Transport & logistiek: http://imode.transactiv.nl

Een demo, te bekijken met een normale webbrowser is te zien op: http://www.consolid.com/imode-demo/

Meer informatie:

Sander Arts, directeur Uselab
Uselab BV - Herengracht 66 - 1015 BR Amsterdam
Phone +31(0)20 5309666 - Fax +31(0)20 5309667
E-mail: info@uselab.com - http://www.uselab.com

Remco Icke, Manager Marketingcommunicatie & PR Consolid Consolid BV - Radarweg 511-513 - 1043 NZ Amsterdam Phone: + 31(0)20 5861199 - Fax +31(0)20 681 4337

Deel: ' Arbeidsintermediair werft als een van de eerste via I-mode '
Lees ook