Ard Schenk bij il fiore healthcenters Roermond (Herten)


Zondag 24 september inspirerende presentatie over ‘Fit Ouder Worden’

ROERMOND, 20170913 -- Zondag 24 september 2017 komt schaatslegende Ard Schenk bij il fiore healthcenters Roermond (Herten). Van 13.00 tot 14.30 uur houdt hij in het vernieuwde fitnesscentrum op Putkamp 4 in Roermond een inspirerende presentatie over bewegen en fit & vitaal ouder worden. Natuurlijk is er volop gelegenheid om nadien vragen te stellen en met hem op de foto te gaan.

“Hoe oud we worden weet niemand. Maar hoe we oud worden, dat is wel voor een deel te beïnvloeden.”, aldus de oud-schaatser. Schenk werd driemaal wereldkampioen allround, won drie gouden olympische titels en werd meerdere malen Europees Kampioen. Hij was van beroep fysiotherapeut.

[Ard Schenk bij il fiore healthcenters Roermond (Herten)] Wesley Reijnders, studio manager bij de nieuwe eGym Studio: “We zijn vereerd dat Ard Schenk bij ons komt praten over ‘Fit ouder worden’. Hij is een ware volksheld die wij mogen ontvangen en vervolgens een onderwerp aansnijdt dat natuurlijk hartstikke actueel is. Je bent tenslotte nooit te oud om te sporten. Zo hebben wij sinds kort een nieuw trainingsconcept – eGym – wat perfect is voor onder andere actieve senioren. 2 x 30 minuten trainen per week en mensen bereiken zeer goede resultaten. Daarnaast is het laagdrempelig en fun, dus gemakkelijk vol te houden.”

Voor de komst van Ard Schenk op 24 september staan onze deuren open voor leden én niet-leden. De entree is gratis. Geïnteresseerd? Bel 0475-202052 of geef je op bij de balie van il fiore healthcenters Roermond (Herten).

il fiore healthcenters
il fiore healthcenters is een gevestigde naam in Limburg met vijf clubs. De clubs bevinden zich in Maastricht (2), Roermond (2) en Weert. De sportcentra hebben een ruim aanbod aan dynamische, innoverende groepslessen en zijn voorzien van de nieuwste trainingsapparaten. il fiore healthcenters biedt standaard faciliteiten en het is mogelijk om er naar wens extra faciliteiten bij te kiezen. Onder standaard faciliteiten vallen kracht & cardio apparatuur, live & visuele groepslessen, begeleiding en een gratis loyaliteitsprogramma. Extra faciliteiten zijn Hammer Strength, Fysio en personal training. il fiore healthcenters is verder erkend als Hammer Strength Training Centre. De Hammer Stength Apparaten zijn de top van de fitness apparatuur. Voor meer informatie over il fiore healthcenters, bekijk de website: www.ifhc.nl.

eGym Studio il fiore healthcenters
De locatie in Roermond (Herten) is uitgebreid met een gloednieuwe eGym Studio by il fiore healthcenters. De krachttoestellen van eGym genereren weerstand middels een elektrische motor en passen zich dynamisch aan de kracht van de sporter aan. Zo is er een efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Meer informatie over de eGym Studio is te vinden op de website van il fiore healthcenters, de Facebook-pagina van eGym Studio of telefonisch:

egym.ifhc.nl
www.facebook.com/egymRoermond
0475 – 20 20 52


Deel: ' Ard Schenk bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) '
Lees ook