Ingezonden persbericht


Persbericht

ARINSO realiseert nieuwe virtuele arbeidsmarktplaats bij Rabobank Groep

Rotterdam, 28 mei 2002

ARINSO heeft de nieuwe virtuele arbeidsmarktplaats bij de Rabobank Groep geïmplementeerd. Deze nieuwe vacaturesite is vanaf 1 mei 2002 toegankelijk voor de 55.000 medewerkers van de Rabobank Groep alsmede voor de externe arbeidsmarkt.

"Zoeken en gevonden worden"
Met de introductie van de virtuele arbeidsmarktplaats creëert de Rabobank Groep een open en transparante arbeidsmarkt. Door de interne vacatureplaatsing ontstaat een betere doorstroming van medewerkers. Men is op de hoogte van de meest recente openstaande functies, wat zorgt voor continuïteit, efficiency en kostenbesparing binnen de Rabobank Groep. Interne vacatures kunnen na enkele weken ook via externe kanalen aangeboden worden, waaronder de Rabobank Werken site.

De nieuwe virtuele arbeidsmarktplaats, onderdeel van RAILS (Rabobank Interactieve Loopbaan Site) biedt medewerkers de mogelijkheid om via het Intranet zelfstandig en op basis van hun eigen profiel naar interne vacatures te zoeken. Bovendien zorgt de speciale "zoekagent" voor een systematische en automatische vacature update die per e-mail naar de desbetreffende medewerker wordt toegezonden.

ARINSO is vanaf het begintraject betrokken geweest bij het project. Vanaf de inventarisatie van de wensen en eisen in de vorm van een RFI, via de toolselectie van de Application Service Provider (Jobpartners) tot de realisatie van de uiteindelijke vacaturebank droeg ARINSO zorg voor de waarborging van projectmanagement, procesoptimalisatie en verandermanagement binnen de Rabobank Groep.

Over ARINSO International
ARINSO International (Euronext Brussels: ARIN) is een wereldwijd HR technologie adviesbedrijf actief in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië. ARINSO biedt uitgebreide HR Management oplossingen en -diensten voor 's werelds grootste werkgevers door het verlenen van advies en diensten op het terrein van HR Strategie, ERP & e-HR integratie en HR activiteiten.

De onderneming is opgericht in 1994, en heeft vandaag ongeveer 1100 werknemers in dienst in 18 landen: België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de V.S., Canada, Argentinië, Brazilië, Mexico, Singapore, Maleisië, Taiwan en Marokko.
www.arinso.com z.o.z

Over de Rabobank Groep:

De Rabobank Groep is een brede financiële dienstverlener. Door de coöperatieve grondslag is de Rabobank Groep er primair voor de klant.Alle onderdelen van de Groep werken nauw samen om de klanten tegen de best mogelijke prijskwaliteitsverhouding een breed pakket aan te bieden van financiële diensten en producten zoals betalen, sparen,lenen, verzekeren en beleggen. De Groep bestaat uit 369 zelfstandige lokale coöperatieve Rabobank en met gezamenlijk ruim 850.000 leden en uit bekende dochterondernemingen als Robeco, Interpolis, Schretlen en Co, Effectenbank Stroeve, Rabobank International, De Lage Landen, Rabo Vastgoed en Gilde Investment. Internationaal is de groep met 143vestigingen vertegenwoordigd in 34 landen. De Rabobank heeft de hoogste waarderingen voor kredietwaardigheid van de grote ratinginstituten. De Rabobank Groep heeft op de Nederlandse thuismarkt 9 miljoen particuliere en zakelijke klanten en is marktleider opvrijwel alle gebieden van financiële dienstverlening.

Deel: ' ARINSO realiseert nieuwe virtuele arbeidsmarktplaats bij Rabobank Gr.. '
Lees ook