Arjan Erkel en Creatieve Koppen ontgijzelen Nederland


ROTTERDAM, 20101207 -- Arjan Erkel en Creatieve Koppen zijn een strategische samenwerking aangegaan voor het leveren van workshops rondom het ontgijzelen van organisaties en mensen. Iedereen kan worden gegijzeld. Bijvoorbeeld door managers, medewerkers, partners, kinderen of zichzelf. Het verhaal van Arjan Erkel raakt en inspireert mensen. Samen met Creatieve Koppen helpt hij anderen bij het overwinnen van hun persoonlijke gijzeling.

Arjan Erkel (1970) is in Dagestan werkzaam voor Artsen zonder Grenzen als hij op 12 augustus 2002 wordt ontvoerd. Vier gewapende mannen dwingen zijn auto tot stoppen, hij wordt mishandeld en vervolgens meegenomen. Twintig maanden duurt zijn gijzeling, totdat hij op 11 april 2004 wordt vrijgelaten. Sindsdien houdt Arjan Erkel zich bezig met het inspireren van organisaties rondom alle vormen van ontgijzelen.

Creatieve Koppen levert briljante ideen. Zij faciliteert creativiteit en innovatie op unieke wijze. Creatieve Koppen selecteert experts uit verschillende branches, faciliteert hun creatieve proces en zorgt ervoor dat briljante vernieuwing gerealiseerd wordt. Creatieve Koppen gelooft dat verandering binnen korte tijd te realiseren is. Namelijk, hoe meer ruimte je mensen geeft, hoe meer ruimte mensen nemen.

Organisaties willen steeds vaker hun mensen, naast inspireren, ook activeren. Dit wil zeggen dat ze daadwerkelijk in de praktijk kunnen brengen wat hen tijdens een training of workshop wordt meegegeven.

Arjan Erkel en Creatieve Koppen zijn een samenwerking aangegaan om op een bijzondere manier aan deze vraag te voldoen. Dit houdt in dat management en medewerkers na het volgen van een inspirerende en creatieve workshop: ontdekken waardoor ze gegijzeld zijn, begrijpen hoe ze kunnen ontgijzelen en dit alles kunnen toepassen in de praktijk.

Creatieve Koppen


Deel: ' Arjan Erkel en Creatieve Koppen ontgijzelen Nederland '
Lees ook