Ingezonden persbericht


donderdag 9 oktober 2014

Armin van Buuren kondigt door fans
samengestelde 'Armin Anthems' aan

AMSTERDAM, 9 oktober 2014 -De stemmen zijn geteld en de track list en de release datum van Armin van Buuren's volgende album 'Armin Anthems: Ultimate Singles Collected' is bevestigd. Armin's eerste door fans samengestelde album zal op 7 november 2014 in de verkoop gaan en kan vanaf nu voor-besteld worden op iTunes.

Fans van over de hele wereld hebben de kans gehad om te stemmen voor hun 'Top 5 Armin Anthems' en de respons was overweldigend. Tienduizenden stemmen stroomden binnen van over de hele wereld en werden bij elkaar opgeteld om zo de tracklist voor het album samen te stellen. Met 20 uiteindelijke tracks (zie onderaan bericht) is dit album onmiskenbaar de onherroepelijke collectie van Armin van Buuren's meest iconische platen tot nu toe.

De top 5 favoriete tracks zijn:

1. Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie - This Is What It Feels Like (Grammy-genomineerd, platinum, goud, en zilver behaald in verschillende landen wereldwijd)
2. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love (Een van de meest bekeken youtube videos met ruim 147 miljoen views)
3. Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor - Not Giving Up On Love (Billboard #3 Hot Dance Airplay)
4. Armin van Buuren - Ping Pong (Bekend van de Armin Only 'Intense' shows)
5. Armin van Buuren - Blue Fear (Armin's eerste Britse top hit)

Armin: "Dit jaar vier ik mijn 20e jaar als producer/ DJ, en in december beëindig ik mijn wereldtour, die me langs 34 steden over de hele wereld heeft gevoerd voor mijn laatste album 'Intense', in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Vlak voordat ik mijn nieuwe album in 2015 release, voelt dit als hét uitgesproken moment om terug te blikken op alle platen die ik uitgebracht heb op mijn afgelopen 5 studio albums en om dit met de fans wereldwijd te vieren."

Pre order op iTunes
Download het Artwork

Release Informatie:

Het is gemakkelijk over het hoofd te zien hoeveel baanbrekende tracks Armin van Buuren heeft geproduceerd in zijn indrukwekkende carrière. In een wereld waar trends haast op dagelijkse basis komen en gaan, heeft hij keer op keer bewezen trouw vast te houden aan de muziek en het genre waar hij voor staat.

Vanaf Armin's eerste Britse tophit "Blue Fear" tot aan "This Is What It Feels Like", die met platina, goud en zilver wereldwijd werd bekroond, is hij vast blijven houden aan zijn waardes. Het is dan ook niet voor niets dat hij vaker dan welke andere DJ in de geschiedenis dan ook is vijf keer is verkozen tot DJ Mag's beste DJ van het jaar. Naast de nadruk te leggen op het gebruik van nieuwe, niet eerder gebruikte technieken in zijn live shows en concerten, heeft hij altijd de muziek zelf als hoogste in het vaandel gehad.Deze oprechtheid is iets dat de fans altijd zijn blijven waarderen en dit uit zich wekelijks door meer dan 20 miljoen luisteraars van zijn 'A State Of Trance' radio show, in Nederland uitgezonden door Radio 538.

Hierom, en met diep respect voor zijn fans, is Armin op zoek gegaan naar een manier om een ander soort album te maken: één waar de fans een centrale rol spelen. Tijdens zijn radio show, door middel van zijn website en social media is er aan fans de kans gegeven om de volledige tracklist van dit nieuwe album te bepalen. De respons was overweldigend. Door de top 5 favoriete tracks van iedere fan met elkaar te combineren is er een ongeëvenaarde, door fans samengestelde, "Armin Anthems" album gecreëerd met alleen de beste Armin tracks van de afgelopen 20 jaar.

Als we terugkijken op het succes van platen zoals "This Is What It Feels Like", "Shivers", en "Communication", zien we dat Armin's muziek meer is dan alleen miljoenen views op YouTube, tal van awards en zelfs een Grammy nominatie. We zien muziek die de internationale dance - industrie gevormd en gedefinieerd heeft en we zien dat Armin gevierd wordt als een van de beste DJ's die de wereld ooit gekend heeft.

Dit is Armin Anthems

Track List:

1 Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie - This Is What It Feels Like
2 Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love
3 Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor - Not Giving Up On Love
4 Armin van Buuren - Ping Pong

5 Armin van Buuren - Blue Fear

6 Armin van Buuren feat. Laura V. - Drowning (Avicii Radio Edit)
7 Armin van Buuren feat. Justine Suissa - Burned With Desire (Rising Star Edit)
8 Armin van Buuren - Hystereo

9 Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise
10 Armin van Buuren - Communication

11 Armin van Buuren feat. Susana - Shivers

12 Armin van Buuren feat. Miri Ben-Ari - Intense
13 Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Good
14 Armin van Buuren feat. Racoon - Love You More
15 Armin van Buuren feat. Lauren Evans - Alone
16 Armin van Buuren feat. Ray Wilson - Yet Another Day
17 Armin van Buuren feat. Jan Vayne - Serenity
18 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong
19 Armin van Buuren - Save My Night

20 Armin van Buuren - Sail

Luister naar Armin's A State of Trance Playlist op Spotify.

www.ARMINvanbuuren.com

https://www.facebook.com/ARMINvanbuuren

https://www.youtube.com/user/ARMINvanbuuren

https://twitter.com/ARMINvanbuuren

https://soundcloud.com/ARMINvanbuuren

Deel: ' Armin van Buuren kondigt door fans samengestelde 'Armin Anthems' aan '


Lees ook