Ingezonden persbericht


vrijdag 19 september 2014

Armin van Buuren schakelt hulp fans in voor verkiezing favoriete tracks

Stem op jouw "Armin Anthems" Top 5 en bepaal de tracklist van zijn volgende release

AMSTERDAM, 16 september, 2014 - Armin van Buuren zal binnenkort "Armin Anthems" uitbrengen. Een nieuwe release waarop alleen de allerbeste Armin van Buuren tracks van de laatste 20 jaar zullen staan. Als dank aan alle fans die hem door de jaren heen hebben gesteund wil Armin graag iets terug geven door hen de volledige tracklist van deze release te laten bepalen. Iedereen kan nu stemmen op zijn of haar favoriete vijf Armin tracks allertijden en de resultaten zullen worden gebruikt voor zijn eerste, door fans samengestelde album ooit, die eind 2014 zal verschijnen.

Stemmen kan vanaf nu via: http://vote.arminvanbuuren.com/ tot 2 oktober, 22.00 uur. Om 20 jaar Armin van Buuren te vieren zullen er 20 nummers op het album verschijnen. Naast de CD zal het album op alle grote digitale download en streaming diensten te beschikbaar zijn. Zodra alle stemmen geteld zijn zullen de resultaten tijdens Armin's A State of Trance radio uitzending van 9 oktober 2014 bekend worden gemaakt.

Tussen de nummers uit Armin's oeuvre zijn onder andere te vinden de hit single: 'This Is What It Feels Like' (erkend met platina, goud en zilver wereldwijd), zijn eerste Britse hit 'Blue Fear', 'In And Out Of Love' (een van de meest bekeken video's op YouTube met meer dan 147 miljoen views), en vele anderen "anthems" die als baanbrekend voor de muziekindustrie werden betiteld.

In navolging van het succes van Armin's compilatie 'A State Of Trance at Ushuaïa Ibiza, 2014", die de hitlijsten recent bestormde met onder andere de single 'Hystereo', zal deze release een unieke ervaring voor Armin's fans, vooral voor degenen die Armin vanaf het begin van zijn carrière gevolgd en bijgestaan hebben.

Luister hier naar Armin's A State Of Trance afspeellijst op Spotify.

www.ARMINvanbuuren.com

https://www.facebook.com/ARMINvanbuuren

https://www.youtube.com/user/ARMINvanbuuren

https://twitter.com/ARMINvanbuuren

https://soundcloud.com/ARMINvanbuuren

Zoekwoorden:

Deel: ' Armin van Buuren schakelt hulp fans in voor verkiezing favoriete tra.. '
Lees ook