Beeld en Geluid


Arrangement Omroepgeschiedenis

Onder leiding van de Hilversumse wethouder Jan Rensen startte vrijdagmiddag het nieuwe Fietsarrangement Omroepgeschiedenis. Het arrangement voert langs de geschiedenis van de omroepen in Nederland en de bijzondere positie die Hilversum daarin inneemt.

Toer door de geschiedenis
Het Fietsarrangement Omroepgeschiedenis is een gloednieuw arrangement voor de radio- en tv-liefhebbers die nieuwsgierig zijn naar de geschiedenis van de omroepen in Nederland n de bijzondere positie die Hilversum, van oudsher d mediastad, daarin inneemt. Hoe is de radio ontstaan? De televisie, de omroepen, het omroepkwartier/MediaPark?

Na de ontvangst met koffie of thee en een tv-gebakje toont een interactieve filmpresentatie in de Theaterzaal van Beeld en Geluid de omroepgeschiedenis van Hilversum in vogelvlucht.

Fiets door de geschiedenis van mediastad Hilversum Na de audiovisuele tour gaat het verder met een fietstour langs de prominente omroepgebouwen die Hilversum rijk is. Tijdens de fietstocht, begeleid door Fietsgilde 't Gooi, wordt uiteraard meer verteld over de plekken die worden aangedaan.

Dit arrangement is inclusief:

* ontvangst met koffie/thee en een tv-gebakje

* de filmpresentatie 'Omroepgeschiedenis van Hilversum in vogelvlucht'
* de fietstocht Omroepgeschiedenis langs prominente omroepgebouwen (ca. 9 km).
* gratis toegangvoucher tot Beeld en Geluid experience voor kinderen t/m 15 jaar. Deze voucher kan je ook op een later tijdstip inwisselen.
* 25% kortingsvoucher op toegang tot Beeld en Geluid experience voor volwassenen (10 euro in plaats van 13,50). Deze voucher kan je ook op een later tijdstip inwisselen.
* 20%-kortingvoucher op de artikelen in de Beeld en Geluid-shop.

Optioneel:

* Fietshuur en zomerse lunch

Praktische informatie
Tijden Op donderdag en zondag in juli, augustus en september. Andere data en tijden zijn mogelijk in overleg met de afdeling reserveringen van Beeld en Geluid. Duur Ca. 3 uur, exclusief lunch
Groepsgrootte min. 8 personen, max. 30 personen
Aanvang 10.00 uur tot 13.00 uur

Tarieven
Prijs arrangement
15,50 per persoon (kinderen tot 3 jaar gratis). Prijzen zijn incl. gratis toegang voor kinderen tot experience van Beeld en Geluid en 25% korting voor volwassenen. Fietshuur: 8 euro per fiets, zomerse lunch (10.50 per persoon).


Deel: ' Arrangement Omroepgeschiedenis Toer door de geschiedenis '


Lees ook