Arron Group brengt logistiek van Arron Koffie onder bij King Nederland


WADDINXVEEN, 20101027 -- Foodservice bedrijf Arron Group wil groeien. Daarom heeft de directie besloten de distributie van al haar Arron Koffie private labels en koffie toebehoren per 1 november 2010 over te dragen aan KING Nederland BV. Arron Group verwacht dat uitbesteding van de distributieactiviteiten zal leiden tot een verbetering van het logistieke proces en daarmee tot directe voordelen voor de franchisenemers en eindgebruikers.

"De core business van Arron Group is gericht op de begeleiding van franchisenemers, conceptbewaking, en nieuwe concepten ontwikkelen", legt Formule Manager John Eichhorn uit. "Om die reden en door de groei van het aantal franchisenemers de afgelopen jaren en de te verwachten uitbreidingen de komende jaren, is Arron Group op zoek gegaan naar alternatieven."
"KING Nederland BV was al leverancier van Arron Group, en we werken al jaren nauw samen, het is dan ook een logische keuze geweest om uiteindelijk voor hen te kiezen", vertelt John Eichhorn verder.
John Eichhorn is binnen Arron Group verantwoordelijk voor de Arron Koffie inkoopafspraken, tevens is hij samen met zijn collega's Arno Weerwag en Ronald Weerwag aanspreekpunt voor de franchisenemers op operationeel, commercieel en financieel gebied.

Als franchisegever exploiteert Arron Group gratis consumptieautomaten met een uitgebreid food en non-food assortiment op basis van het full service concept Arron Vending.
Speciaal voor scholen biedt Arron Fresh het concept van schoolcatering waarin sterk de nadruk wordt gelegd op gezonde voeding. Arron Koffie is de derde loot binnen Arron Group met als taak het bedrijfsleven van een goede kop koffie te voorzien met een scala aan
smaakmogelijkheden. Deze driedeling heeft in de loop der jaren bewezen een succesformule te zijn.


Deel: ' Arron Group brengt logistiek van Arron Koffie onder bij King Nederland '
Lees ook