Arron Group verwacht dit jaar franchiseteam compleet te hebben


Tweedaagse franchisebeurs in Baarn

WADDINXVEEN, 20090320 -- Arron Group, bekend van automaten voor koffie en catering, verwacht dankzij de beurs "Onderneem `t!" dat nog dit jaar alle regio's in Nederland door een eigen franchisenemer worden beheerd. Als Studio Baarn op vrijdag 17 april de deuren opent zullen naar verwachting een paar duizend bezoekers zich op deze tweedaagse franchisebeurs laten informeren over deze vorm van zelfstandige samenwerking.

Arron Group exploiteert automaten voor warme dranken, snacks, frisdranken en catering. Dit is al jarenlang een groeimarkt, want ook voor onze dagelijkse levensbehoeften neemt de vraag naar automatisering toe. Voor enkele openstaande regio's die nu nog door het hoofdkantoor worden gexploiteerd, zoekt Arron Group energieke franchisenemers. Wegens de economische situatie verwacht de franchisemarkt bij de beursgangers een meer dan gemiddelde ambitie om de toekomst in eigen hand te nemen. Dit is voor Arron een gegronde reden om zich op deze ondernemersmanifestatie met stand 30 te profileren als franchiseketen met een lucratief totaalconcept voor consumptieautomaten in scholen, bedrijven en instellingen.

De vooruitzichten op de beurscontacten zijn hoopgevend. In 2008 trok dit evenement met 70 deelnemers ruim 2.000 bezoekers. Dit jaar verwachten 80 deelnemers dat meer dan 3.000 bezoekers de weg naar Studio Baarn weten te vinden. Arron denkt met veel voormalige horecamedewerkers en kantinebeheerders in contact te komen. Zij zijn in grote lijnen bekend met de consumptieve voeding-en-dranken branche. Een overstap van onzekere loondienst naar proactieve zelfstandigheid ligt bij deze prospects in de huidige economische situatie sterk voor de hand. Bovendien hebben zij het tij mee, want wegens bezuinigingsmaatregelen stapt menige organisatie over van bedrijfskantine naar onbemande full-catering automaten. Als de score van 2008 zich herhaalt en 39% van de bezoekers graag een vervolgafspraak wil maken, dan breken er drukke tijden aan voor een franchiseketen met een succesformule.


Deel: ' Arron Group verwacht dit jaar franchiseteam compleet te hebben '
Lees ook