Artemis Body & Mind gaat een andere koers varen


IJSSELSTEIN, 20180115 -- Artemis Body & Mind stopt met het organiseren van yogareizen en zet een nieuwe koers uit. Voortaan gaat het bedrijf zich richten op One Day Retreats, workshops en coaching in Nederland.

Specialist in yogareizen
Artemis Body & Mind begon in 2006 en was toen één van de zeer weinige professionele reisorganisaties die zich specialiseerde in yogareizen. Met prachtige locaties aan de zonnige kust van Turkije was het bedrijf jarenlang succesvol. De laatste twee jaar werden ook yogareizen naar Griekenland georganiseerd.

Een andere koers
Na 12 seizoenen is nu de tijd gekomen om een andere koers uit te zetten. Directeur Monique de Boer vertelt hierover: “Met heel veel plezier heb ik jarenlang yoga- en coachingsreizen begeleid in Turkije en Griekenland. Ik heb heel veel leuke mensen mogen ontmoeten en een prachtige tijd gehad. Mijn hart ligt nog steeds bij Turkije maar ik wil ook heel graag weer veel in Nederland zijn en andere talenten inzetten. Dat bracht mij tot de beslissing te stoppen met de reisorganisatie. Ik ga mij nu richten op mooie activiteiten in ons eigen centrum in IJsselstein.”

Centrum in IJsselstein (Utrecht)
Artemis Body & Mind blijft bestaan en is ingetrokken bij Artemis Yogacentrum in IJsselstein. Dit centrum in het midden van het land en van dezelfde eigenaar biedt een prachtige ruimte voor de One Day Retreats, workshops en coaching.

Nieuw programma
Met de One Day Retreats worden kleine vakanties van één dag geboden voor wie niet een hele week weg wil of kan. Elke One Day Retreat heeft een eigen thema. De workshops zijn activiteiten van een dagdeel op het gebied van zelfontwikkeling, spiritualiteit, enneagram en yoga. Daarnaast kan men terecht voor persoonlijke coaching.

Een volledig overzicht van alle activiteiten van Artemis Body & Mind staat op www.artemisbodymind.nl

Monique de Boer
Deel: ' Artemis Body & Mind gaat een andere koers varen '
Lees ook