Artemis Yoga Festival op 4 & 5 maart a.s


IJSSELSTEIN, 20170126 -- Artemis Yogacentrum in IJsselstein organiseert op 4 & 5 maart a.s. weer het jaarlijkse Artemis Yoga Festival. Een weekend lang zijn er verschillende yogalessen, worden er inspirerende workshops gegeven en kunnen deelnemers zich onderdompelen in een gezellige yogasfeer.

Bekende namen
Tijn Touber, bekend van zijn vele boeken en columns in Yoga Magazine en Happinez komt een Spoedcursus Verlichting geven. Enneagram deskundige Willem Jan vd Wetering geeft een workshop over Enneagram & de Liefde. Harpiste Femke Bloem geeft een meditatie met harpmuziek en schrijfster en yogadocent Irene van Gent neemt je mee op weg naar Geluk in 8 koppen thee.

Yoga Stijlen
Gedurende het weekend worden er veel verschillende yogalessen gegeven. Een team van ervaren en enthousiaste docenten neemt de deelnemers mee op reis door de verschillende yogastijlen zoals Hatha Yoga, Dru Yoga, Yin Yoga en Mindfulness en Meditatie. Van rustige lessen gericht op ontspanning, lessen met extra aandacht voor de ademhaling of de yoga filosofie tot pittige dynamische lessen die activeren. 

[Artemis Yoga Festival op 4 & 5 maart a.s]

Artemis Yoga Festival.

Artemis Body & Mind Reizen
Er is een stand met informatie over onze reisorganisatie die yogareizen organiseert. De docenten die deze reizen begeleiden zijn aanwezig om kennis te maken en vragen te beantwoorden. 

Kaarten
Inschrijven kan per workshop of er kan een dagkaart gekocht worden. Kijk voor het volledige programma op www.artemisyoga.nl Hier kunnen ook kaarten besteld worden.  

Monique de Boer
Deel: ' Artemis Yoga Festival op 4 & 5 maart a.s '
Lees ook