Artist Magazine en profielensite DutchImpressions gaan samenwerken


Om de kansen voor artiesten te vergroten neemt Artist Magazine DutchImpressions in de arm

AMSTERDAM, 20080303 -- Vanaf nu werkt Artist Magazine samen met DutchImpressions om de kansen voor artiesten te vergroten. Na een zoektocht wat de artiest verder kan helpen qua promotie komt Artist Magazine bij DutchImpressions uit. Al eerder werkte zij samen d.m.v. de Talentenjacht die samen met partner The Artist Advice werd uitgeschreven.

Naast de eigen profielen die de Artist Magaziners aan kunnen maken, zal er binnenkort na het uitroepen van de eerste winnaar de tweede zoektocht worden ingezet in de vorm van een `Talentenjacht'. Hierbij zal er wederom een managementcontract van The Artist Advice worden aangeboden. Daarnaast kunnen artiesten van DutchImpressions hun succesverhalen op de Artist Magazine website plaatsen en zich opgeven voor de gratis casting en auditieservice.Om de artiest tegemoet te komen wordt er vandaag een leuk aanbod gedaan richting de vaste klanten van Artist Magazine.Informatie over DutchImpressions
DutchImpressions is de snelst groeiende Portfolio Hosting & Talent Directory van Nederland.

Het unieke van deze website is dat de leden die gekozen hebben bij welke vorm van account/ lidmaatschap dan ook, niet alleen foto's in zijn/ haar portfolio kunnen plaatsen maar ook eigen YouTube filmpjes.

Door de diversiteit van haar leden en de dynamische presentatiemogelijkheden wordt men regelmatig gecast door tal van opdrachtgevers.

www.dutchimpressions.nlOver Artist Magazine

Het digitale magazine voor artiesten, met de enige gratis auditie en castingmail- service van Nederland. Elke maand is er een nieuwe thema maand, zoals: modellenwerk, film, zang, alternatieve etc. Naast de eigen interviews en artikelen die geplaatst worden, kan iedereen zijn eigen audities/castings/nieuwsberichten en succesverhalen met foto plaatsen.

www.artistmagazine.nl


Over The Artist Advice
Het enige adviesbureau voor artiesten is opgericht door Jennifer Delano en adviseert artiesten in de breedste zin van het woord. De missie van The Artist Advice is artiesten vanuit hun eigen kracht aan het werk te helpen en te houden.

www.theartistadvice.nl


Deel: ' Artist Magazine en profielensite DutchImpressions gaan samenwerken '
Lees ook