Arverio sluit partnership met Kentico


Amsterdam, 20170621 -- Arverio B.V. maakt vandaag officieel bekend dat het partner is geworden van Kentico Software. Kentico CMS is een web content management systeem (WCMS) voor het bouwen van websites, online winkels, intranetten en sociale netwerken. Kentico EMS is het onderdeel voor online markting inclusief marketing automation, lead scoring en e-mail marketing.Het product maakt gebruik van de kracht van ASP.NET en Microsoft SQL Server. Kentico ondersteunt ontwikkeling via de 'portal engine' en Visual Studio en is ook geschikt voor het Microsoft Windows Azure Platform.

Arverio positioneert zich als een opleidingsbedrijf voor getalenteerde webdevelopers, die we de kans willen bieden te participeren in mooie projecten over de gehele wereld. De ambitie van Arverio is het beste Kentico opleidingsprogramma in de wereld te kunnen leveren. Arverio heeft gekozen voor het platform van Kentico omdat het een snelgroeiend en modern Content Management Systeem (CMS) is met een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

 “Onze klanten zijn de wereldwijde partners van Kentico die implementaties uitvoeren bij hun klanten en op zoek zijn naar goed opgeleide en gecertificeerde Kentico ontwikkelaars”zegt Rien Nap, Technisch Directeur bij Arverio. Door ons partnership met Kentico en de nauwe samenwerking die we hebben met hun trainers en trainingsprogramma, zijn we in staat een professioneel en persoonlijk opleidingsprogramma aan te bieden.

 “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Kentico” zegt Arjen Kuin, Commercieel Directeur van Arverio. Het is een flexibele organisatie die echt luistert naar haar klanten en partners. Dat maakt het eenvoudiger voor ons om ons opleidingsprogramma steeds bij te sturen naar de wensen van de markt. Omdat het aantal Kentico klanten snel groeit, verwachten wij een grote vraag naar Kentico ontwikkelaars in de komende Jaren.


Deel: ' Arverio sluit partnership met Kentico '


Lees ook