Ingezonden persbericht


Robuust, waterbestendig telefoontoestel voor industriële omgeving

Ascom PBX introduceert Office 155Pro voor zware industrie

Utrecht, 6 juni 2002 - Ascom PBX introduceert de Office 155 Pro DECT telefoon, een telefoontoestel speciaal ontwikkelt voor gebruik in de zwaardere omstandigheden van industriële omgevingen zoals de petrochemie en fabriekshallen. Het toestel overleeft ruw gebruik; vocht, stoten en stof zijn geen probleem voor deze telefoon.

Luid en duidelijk
De robuuste ogende Office 155Pro is eenvoudig in gebruik. Met de interactieve bediening kunnen alle telefoonfuncties intuïtief worden bediend. Omdat fabriekshallen vaak erg lawaaierig zijn, beschikt de 155Pro over twee aan de zijkant geplaatste toetsen waarmee het volume op elk gewenst niveau kan worden ingesteld. Het oproepgeluid komt tot de gebruiker via de geluidssterkte-opening aan de bovenzijde van het toestel. De gebruiker kan het toestel handsfree inschakelen in de lader zodat het toestel ook bruikbaar is als bureautoestel. De verstaanbaarheid kan nog verder verbeterd worden met een hoofdtelefoonaansluiting met geluidswerende of open hoofdtelefoon. De luidsprekerfunctie en de mogelijkheden van de hoofdtelefoon, maken het mogelijk handsfree te telefoneren. Hierdoor kan de productiviteit worden verbeterd, evenals de veiligheid.
Verder kan de gebruiker eenvoudig van toestel wisselen door de SIM-kaart van het ene toestel over te zetten naar het nieuwe toestel. Alle persoonlijk gegevens blijven gehandhaafd.

Ascom PBX
Ascom PBX is een divisie van Ascom en ontwikkelt en verkoopt al meer dan 30 jaar telecommunicatiesystemen voor het midden- en kleinbedrijf. In Europa heeft Ascom PBX ruim 100.000 Ascotel PBX
(telefooncentrale)systemen geïnstalleerd. In Nederland is Ascom PBX een bedrijfsonderdeel van Ascom Nira.
Ascom Nira
Ascom Nira (Utrecht), leverancier van communicatie- en beveiligingssystemen, is onderdeel van de internationale Ascom Groep. Ascom Nira biedt in Nederland werk aan ruim 280 mensen. Ascom Nira levert sinds 1947 communicatie- en beveiligingssystemen voor zowel bedrijven als instellingen in de gezondheids- en extramurale zorg. Ascom Nira heeft hierin een leidende positie opgebouwd en heeft een jaaromzet van circa EUR 35,85 miljoen.

Deel: ' Ascom PBX introduceert Office 155Pro voor zware industrie '
Lees ook